• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek muszę w końcu jakiś panel zrobić żeby wiedzieć na czym stoję.
Zakicham się do rana :confused2: już ładna sterta chusteczek nazbierała się koło łóżka. Spałam do ok 1 i do teraz nie mogę. Kurcze jeszcze M wkurzył mnie na odchodne (pojechał przed chwilą na dwa tygodnie) wszedł do sypialni i z pretensją do mnie że "grunt to dbać o siebie" i zły na mnie. Nie no bo ja przecież specjalnie się dorobiłam :angry:

reklama
Witam :-)
Ja gotuję z moją, bo innego wyjścia nie mam. Mam kuchnię połączoną z salonem i ona sobie wszędzie chodzi i wszystko rusza. Ile mi przy tym nerwów napsuje to moje.
Ja myślałam, że mam żywe dziecko przy starszej, Ale przy tej się przekonałam że może być jeszcze gorzej ;-)
Zaraz zmykam do pracy. Miłego dnia :-)

Kroczek w razie czego ustalimy inny termin.

Mika zapomniałam napisać, że Julek czasami dostaje od nas trochę ryby z puszki. Musisz tylko czytać skład, bo wbrew moim obawom okazało się, że znalezienie dobrej ryby nie jest takie trudne, skład: ryba, oliwa i sól. No ale Julek jest inny, bo on z ogromnym apetytem je też krewetki, sushi z warzywami, schabowe i golonkę :-)

Milanka jakoś mi zawsze nie po drodze z wrzucaniem zdjęć. No ale postaram się zmobilizować.

Chorowitki jak dzisiaj?

Uwaga : wypiłam ciepłą kawę [emoji38]

F jeszcze śpi. Noc śmiem twierdzić, pomijając katar rewelacyjna. W nosie furczy, pod nosem zaschnięte aż grubo ale na szczescie innych objawów brak. Mąż sie Nim zajmował, obudziłam sie koło 4:30, patrzę F flacha w dziobie to poszłam spać dalej [emoji6]

Witam się wreszcie z normalną kawą :-) Ja się delektuję a chłopcy się bawią, ostatnio hitem znowu jest tunel z Ikei. Potrafią się gonić ze 20 min. Ogólnie się dużo gonią, zabierają sobie zabawki i uciekają i największa frajda jak brat biegnie żeby zdobyć swoją zabawkę.

Milenka - No na forum może tak a życie pokazało, że w kwietniu 2014 byl wysyp Ksieciuniow :)
U nas dzis mama i jej rączki sa najfajniejsze - chyba czasy dzidziusiowania mu się przypomnialy :)

Ostatnia edycja:
Mika, Truskawkowa przypomniałyście mi że młodego można lipomalem potraktować zaraz mu dam działeczkę ;-)

Ja do 5 nie spałam później dwie godzinki i pobudka. Teraz herbatka z miodem i rumem :-) i liczę na poprawę.
A jeszcze ta paskudna pogoda leje od rana, dobrze dziadek starszaka ze szkoły odbierze.

Co do gotowania to z H jest to nie wykonalne chyba że jedną ręką bo on na drugiej siedzi :-p wczoraj żeby obiad zjeść w spokoju to H wszystkie pojemniki i miski plastikowe wyrzucał z szafki :confused2: a ile miał przy tym radochy.

reklama
Dzwoniłam do alergologa. Mamy uczulenie na:
-marchew(klasa 2-ktoś coś na ten temat wie??)
-orzeszki ziemne
-mąkę pszenna(niby klasa 0, ale jakiś wykres nie taki wyszedł)
-kurz
-Cladosporium
i chyba coś jeszcze ale przez tel to tak na szybko. Muszę jechać i się dogadać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry