• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem dziewczyny ale żar leje się z nieba a K dziś ze stanem podgorączkowym:-( mam nadzieję że to od zębów a nie jakaś infekcja. W nocy taki był rozgrzany że myślałam że coś mu jest już udar słoneczny podejrzewałam chociaz wczoraj nie bardzo chodzil po Słońcu.

Agunia wspólczuję Ci tych delegacji bo w taki upał w samochodzie to chyba sauna jest. Nawet jeśli jest klimatyzacja to stojąc na parkingu się nagrzeje.

Truskawkowa łączę się w bólu jeśli chodzi o temp.

Viltutti a to Ci sie majster trafił. Ciężko teraz o dobrego fachowca:/ Dużo siły przy O życzę:)

Milenko udanego wyjazdu:)

Rila no tego by Ci jeszcze brakowało żeby z upału Ci chłopaki dali popalić.

reklama
Ancona - zdrowia!!! Kurczę taka pogoda i Cię tak złapało :-(

Agunia - sił życzę.

Mika - nie martw się, apetyt i kąpiele wrócą! O od 2 dni znowu się uśmiecha przy kąpieli, może jeszcze nie tak jak kiedyś ale jest super w porównaniu do tego co jeszcze tydzień temu wyprawiał.

Viltutti - cierpliwości dla Ciebie.

Kroczek - oby to były ząbki.

Milenka - miłego wyjazdu!

My też wybywamy. Pierwszy raz jedziemy całą 4 a raczej 6 bo moi rodzice z nami. Jedziemy na weekend do Zakopanego. Zobaczymy czy będzie to nasz pierwszy i ostatni wyjazd, tak czuję. No nic uciekam się pakować, tzn nas pakować.

Niestety okazało się że to przytrucie. Brzuszek go pobolewał i robił rzadkie kupki:( Humor już mu wrócił więc uff że to nic powazniejszego. Mam nadzieję, że jutro kupki też będą w normie. Wyczytałam że powinno się pozwolić oczyścić organizmowi więc podawałam mu tylko dziś dużo picia. Czy macie jeszcze jakieś rady?

Rila udanego wypoczynku:)

Witam :-)
Moja już od godziny śpi :tak: Wymęczyła ją ta pogoda i padła od razu.

Milenka udanego wypoczynku.
Rila dla Was również miłego urlopowania.
Kroczek zdrówka dla K.
Mika może to ta pogoda tak wpływa na F.

Niestety okazało się że to przytrucie. Brzuszek go pobolewał i robił rzadkie kupki:( Humor już mu wrócił więc uff że to nic powazniejszego. Mam nadzieję, że jutro kupki też będą w normie. Wyczytałam że powinno się pozwolić oczyścić organizmowi więc podawałam mu tylko dziś dużo picia. Czy macie jeszcze jakieś rady?

mhm zależy czy K ma ochotę coś jeść czy nie. Jak nie to bym nie zmuszała niech wodę pije, ale jak chce jeść to oczywiście coś lekkostrawnego :-)
Zdrówka

Rila udanego wypoczynku. Nie chcę nic insynuować, ale proponuję na dłużej jechać :-) Moja K dopiero po 2 dniach ogarnia otoczenie i przestaje się wydzierać. Życzę jednak, żeby chłopaki swoim zachowaniem zachęcili Was do częstszych wyjazdów :-D

Mika poznaj niektóre z naszych dzieci :-D a co? ileż przed pralką siedzieć można ;-)

Viltutti, no właśnie chociaż kropkę byś postawiła :-D

K śpi ponad godzinę to i ja udaję się na spoczynek bo u nas noce nieciekawe ostatnio :-( Zęby, upał i mój powrót do pracy średnio sprzyjają spokojnemu spaniu. A, że ja jednak potrzebuję odpoczynku to chyba o 20 zacznę chodzić spać.

Hej
Byłam w pracy więc nie miałam czasu na forum. Dziś była w miarę ładna pogoda więc praktycznie cały dzień siedziałam z Emmą na polu:-)
Mąż jak zwykle w pracy, od dwóch tygodni więcej robi nadgodzin niż ma swoich godzin etatowych:baffled:. Na moim dziale już się skończyły więc jestem słomianą wdową w domu ;-)

Kroczku - Emmie po zatruciu ugotowałam białego ryżu i troszkę posypałam cukrem trzcinowym. Jadła przez jeden dzień tylko to bo na nic innego nie miała ochoty, nr 2 wracał do normy jakieś dwa dni ;-)

Rila - oby chłopcy Cię pozytywnie zaskoczyli i wypoczynek super się udał!

reklama
Truskawkowa moja wczoraj przez godzinę prawie się darła nim padła wieczorem. Nie mam pojęcia o co jej chodziło. Ona padła o 20, a ja zaraz po niej.

Kroczku zdrówka dla K. Ryż i gotowana marchewka są polecane i chrupki kukurydziane, paluszki z solą, żeby się dziecko nie odwodniło. K. pije, więc nie jest źle :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry