• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem i ja dzierżąc w dłoni Budweisera [emoji3]

Ciężki dzień dzisiaj. Cały dzień padało non stop , masakra. F dzisiaj do południa miał nawrot biegunkowy ale pozniej sie poprawiło. Powiem Wam , że nie życzę nikomu tak "obsranego" tygodnia. Do normalności jeszcze dużo brakuje ale przynajmniej jak jest głodny to wyraźnie komunikuje o co mu chodzi.

reklama
Milenka w bonarce byłaś i ja nic o tym nie wiem? Pracuje w biurowcu na wprost ;-)

Melduje się tylko i odplywam bo prawie zasnęłam robiąc zakupy online. Życzę a Wam miłego wieczoru z napojami ;-) ja pół szklanki coli do kupnej pizzy zaszalalam...a jak m piwo pije to aż mnie zwija..a tu pewnie jeszcze z rok :-/

Jestem i ja z zimniutkim Somersby:tak:Dziewczyny ledwo żyję. Ogólnie K dziś był nawet ogarnięty i nie bardzo mi dokuczał ale pogoda jest masakryczna:no: Czekam na kolejny tydzień bo niby ma być ciut chłodniej.

Jutro przyjadą moi rodzice i w niedzielę rano wybywamy. Nie wiem jak będzie z netem u babci więc możliwe że nie będzie mnie tydzień na bb.

Mika mogę wpaść? U mnie 34 :-(

Mam już tak serdecznie dość tej pogody, że strasznie drażliwa się zrobiłam :-( chyba się z m pozabijamy dziś. A niestety nastroju nie poprawe perspektywa imienin teścia dziś popołudniu. Mamy być na 16, godzina drogi a K dopiero padła na drzemkę, co oznacza koncert w aucie i ciężki wieczór..

A ja wrocilam z zakupow-pobiegalam po lumpkach-kupilam spodwnki i koszulke dla starszaka, młodemu koszule, a sobie strój kąpielowy z metka:-)
Upociłam sie nieziemsko na tych zakupach, a teraz deszcz leje :-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry