• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszkaa współczuję wizyty u Teścia. My wróciliśmy z urlopu i u nas teściowa za to króluje i zostanie pewnie zaraza do poniedziałku. Więc też mam nerw ... że ho ho.
Byliśmy wczoraj u lekarza i młody osluchowo niby czysty. Gardło lekko czerwone więc groprinosin i tantum verde kazała podawać. A on dzisiaj charczy nadal. Jak mu nie minie to znowu pojadę jutro do pediatry. I jeszcze sama go inhaluje z solą.

reklama
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Byłyśmy na lodach. Kupiłam małej loda Kubuś (nawet nie wiedziałam, że takie są). Tylko, że lód był czerwony, a ja jej ubrałam białą bluzeczkę :baffled: Efekt był taki WP_005172.jpg

Kroczek udanego wyjazdu.

Myszka zdrówka dla małego.

Truskawkowa
fajnie, że udało się coś upolować.

Katjuszka
współczuję wizyty.

U mnie też już gorąco się zrobiło.

Załączniki

• WP_005172.jpg
    WP_005172.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 55
Hej.
Chyba wielkiej popijawy na forum nie urządziłyśmy skoro od rana na forum wchodzicie :-)
Emma dziś spała do 9:10:szok: Normalnie wszystko mnie bolało od leżenia bo spała ze mną i nie mogłam jej samej zostawić.
Zaliczyliśmy dziś wyprawę na miasto po nowe buty dla małej, zjedliśmy obiad w restauracji, pogoda dopisała więc dzień udany.

Katjuszkooo - żyjesz...? Podesłać ci trochę cienia i deszczu? Bejsbola na teściów? Co tylko potrzebujesz;-)

Edysiek - bardzo malowniczy efekt:tak: lepszy niż u nas po truskawkach.

A w Irlandii lumpków niet.
Ja ostatnio mnóstwo rzeczy zamawiam małej z chin. Bo szczerze to mnie szlag trafia jak widzę w większości sklepów metki "made in china" a płacić trzeba jak za woły, to ja sobie bezpośrednio z chin zamawiam po parę dolarów. Muszę wam wkleić kiedyś zdjęcia jakie mi się ładne rzeczy udało kupić i to muszę przyznać, że bardzo dobrej jakości. Tylko trzeba uważnie czytać opinie innych kupujących, i tu po raz pierwszy w życiu przydaje mi się słaba bo słaba, ale jednak znajomość języka rosyjskiego. Większość kupujących pochodzi z Rosji i byłych republik i opinie są w cyrylicy:-)

Ostatnia edycja:
Wróciliśmy. Młoda nie myta zjadła butle i śpi.. bida mała po takim upale brudna :-( no trudno , rano prysznic się jej zrobi a jakbyśmy ją rozbudzili to ech.

Madzik mnie właśnie dziś zegarek przyszedł z Chin. Za 48 zł z przesyłką i jest śliczny. Torebka przyszła kilka dni temu i trochę marna, ale zamówiliśmy kilka rzeczy na próbę. Koniecznie wstaw fotki :-)

Idę wziąć prysznic i lulu bo padam :-(

Melduję się przed spaniem,u nas trochę chłodniej na szczęście sie zrobiło bo w południe 39stopni,dramat.

KROCZEK udanego wypoczynku,o oby Kubuś chętnie bawił się z dziadkami i dał mamusi odpocząć.

EDYSIEK śliczny brudasek

KATJUSZKA a teście już wiedzą o ciąży?Co do Bonarki to wyszło nie planowanie,nastepnym razem wpadnę na kawę:-p

Madzikm też jestem za fotkami,wiesz ja maniaczka zakupów,ale tylko dla dzieci,torebki nie mam od dawna,tylko taką szmacianą torbę z Paryża dla matki polki na pampersy i akcesoria;-)

Moja od 4dni jest bez smoka,chociaż jedno z głowy,za to ze spaniem gorzej,nie zaśnie sama w łóżeczku,wyje aż pot z niej litrami cieknie i już nie mam siły jej męczyć i usypiam na łózku,za jakiś czas wróce do tematu.

reklama
U nas smoczek przy trójkach to zbawienie. Inaczej gryzie wszystko albo ciągle ma palce w buzi. Oduczania ssania palców wolę uniknąć. Czekam jak na zbawienie na te zęby.

Ja też czekam na fotki zakupów.

Kawą częstuję ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry