• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Co tu tak cicho? Chyba upał daje wszystkim w kość:no:

A mnie na dodatek boli ząb który był robiony w środę. Jak tylko znieczulenie zeszło to zaczął boleć. Dzwoniłam dziś do dentystki bo ileż można na przeciwbólowych funkcjonować ale mam czekać na telefon w razie gdy się coś zwolni lub będę zapisana na jutro:no:

Edysiek, Milenka czy u Was też wszystko w ogródku schnie? Ja nawet nie mogę dobrze podlać bo w studni suchawo się robi:-(

Agunia mój K też ostatnio się puszczał sam z takiej sporawej ślizgawki:)

Rozpływam się... Niemoc mnie opanowała, dobrze że chłopcy padli o 20 bo mogę się rozpłaszczyć i dogorewać. Temperatura wewnątrz 27 stopni, na zewnątrz 26. Mam oficjalnie dość upałów. Sama nie wierzę w to co napisałam!

Rila ja podpiszę się pod Tobą. Lubię gorąco, ale to już za dużo. Dziś w radiu puścili kawałek Last Christmas i mówili, by pomyśleć o skrobaniu szyb i wielkim śniegu. W sumie nie wiem, co gorsze.

I właśnie przerażają mnie te upały w Pl. F nie przyzwyczajony - strach sie bać [emoji33].

Agunia - bilet narazie w jedna stronę mam ale myśle, że jakiś miesiąc powinnam zostać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry