• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Narzekajcie... i tak nie macie gorzej ode mnie. Jest prawie 40 stopni, a cała nasza trójka przeziębiona fest, a ja i mąż z temperaturą... :confused2: na termometrze i pod pachą niemal tyle samo... I uwaga, mam dzisiaj wesele. Jestem starszą. Impreza pod chmurką... Kto mnie przebije?
No i oczywiście ostatnie noce to koszmar, jak zwykle katar u młodego to tragedia...
Poza tym, miniony tydzień był bardzo ciężki, ale chciałam to mam ;)
Istnieje duża szansa, że jeśli młody podreperuje zdrowie, to w przyszłym tygodniu pożegnamy nianię i zostaniemy przy żłobku, bo płacz jest tylko przy rozstaniu a później już bez problemu.

Viltutti - racja, masz gorzej! Zdrowia i sił żebyście jakoś ten dzień przetrwali.

My dziś urządzaliśmy chłopakom basen na tarasie, pozasłanialiśmy parasolami i po godzinie wymiękliśmy. Mieli frajdę a ja potem trochę sprzątania. Teraz jeden śpi a drugi się zbuntował i po 20 min lulania w wózku wylądował w kojcu. Na razie siedzi tam cichutko jak myszka i się bawi. Zobaczymy jak długo ;-)

Viltutti - uuuu to Was dopadło. Zdrówka i miłej zabawy. Zdaj relacje jak było - oczywiście [emoji6]

Trójki sie F przebiły i stąd ten "super" humor. Teraz kolej na piątki [emoji6]. Praktycznie w ciagu miesiąca wyszło 8 ząbków wiec i ta tygodniowa biegunka mogła być tego skutkiem.

Ostatnia edycja:
Melduje sie na szybko. Pomiedzy jednymi a drugimi nalotami gości a raczej w trakcie.
Czujemy sie dobrze choc staramy szukac wody za wszelka cene.
Starszak po polkoloniach, jakos przetrwał ale zachwycony niebyl.
Teraz ciocia rozpieszcza i jego i kolezanke z sasiedztwa wiec dzieci zachwycone :)
Ba ja też czuje sie rozpieszczona bo nawet kino zaliczylam!!!

Wakacje w pelni pomimo ze na miejscu ale czasu mało na kompa niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry