TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Tak ale zasada " zgłodnieje to zje" dotyczy buntu, a Julko to ewenement na skale światowa i wszelakie zasady omija;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wymusza krzyczy kopie płacze kładzie się na podłodze a najgorsze jest rzucanie wczoraj jak jedliśmy obiad rzucił piłkę na stół
oczywiście matka musiała sprzątać. Potrafi też rzucić czymś w laptopa tylko czekać aż trafi w TV. Remont będzie szybciej niż planowaliśmy bo Hubert to ostry zawodnik. Z jedzeniem nic się nie zmieniło próbuje wszystkiego jednak i tak głównie mleko.
Pewnie znowu będzie nieznośna wieczorem. Mnie co prawda nie będzie, ale już współczuję teściowej. Widzę, że czasem jest zmęczona. Moja mama była tydzień i miała dość. Mi tego nie powiedziała, ale tata mi powiedział przez telefon.
Jedynie do mięsa nie muszę jej namawiać. Ostatnio kupiłam wędzone udka z kurczaka. Zjadła całe duże