• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas nocka należała do udanych o 20.30 mały zjadł kolację, zasnął ok 22.30 i spał do 9.00 :-)
za to ja czuję się fatalnie dobrze że M w domu.

Mika zazdroszczę gości zawsze to jest z kim pogadać i dzieciem ktoś się zajmie ;-)

reklama
Melduję się i ja:)

U nas nocka w miarę chociaż urządził godzinne marudzenie z płaczem. Obstawiam jednak kolejne zęby bo znów się ślini i wkłada wszystko do paszczy a po podaniu Nurofenu zasnął i spał do rana, czyli do 7.45. Dziewczyny mam pytanie. Jak to jest z Waszymi dziećmi jak np śpią do 8-9? Jak potem z drzemkami? K nie dosyć że rozregulował się po tym katarze ze spaniem a w zasadzie z zasypianiem (już nie uśnie przy butelce ani w dzień ani w nocy) to właśnie dodatkowo jak śpi czasami do 8 to potem mam problem z drzemką a do wieczora nie wytrzyma bez spania.

Mika ja też zazdroszczę gości bo sama zaliczam ostatnio same doły z powodu ciągłej rutyny i siedzenia w domu:no: Humor mam ostatnio wisielczy.

U nas bez deszczu, a przydałoby się bardzo.
Ja dzisiaj cały dzień jaką jaką śnięta chodziłam Ogólnie cały dzień spędziłam na nicnierobieniu :-D tylko z dziewczynami, ale to nasz ostatni taki weekend. Za tydzień tata będzie :-)
Małą już prawie śpi. A Żywiec czeka w lodówce

Dołączę do grona wściekłych. Mój syn urządził mi dzisiaj na zakupach taką pokazówkę, że myślałam, że wyjdę z siebie. Za to wszyscy klienci mieli darmową sensację :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry