• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

katjuszka a tam trzeba konto w banku jakies?jak tam sie płaci?no i zalogowac sie trzeba?chyba musisz mnie odwiedzic:blink:

Myszka super,gratulacje i szczesliwego rozwiazania

Padam,postaram sie jutro dziecko przed tabletem posadzic i napisac bo inaczej kiepsko bo nie chce spac w dzien.
Pochwalę się że wczoraj po powrocie czekała na mnie paka z Londynu,ciuchy po córce mojej przyjaciółki,większość poczeka w schowku ze 4lata ale i tak mnie ucieszyła.Praktycznie wszystko z H&m jak nówka,nawet bajkowa suknia Elzy na bal przedszkolny i śliczne płaszczyki zimowe,nie które ciuchy nawet z metkami bo nie zdążyła obejść tego.Ale miałam frajdę:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Milenko - zazdroszczę takiej paki. Ja nic nie dostaje bo nie mam po kim. Niby jakby patrząc mam ale chłopczyk 3 lata straszy od mojego na wzrost jak F.

Tak w skrócie :
Od tygodnia F nie chce jeść obiadów i ich nie jada [emoji33]

Sra w gacie dalej jak srał ( za słownictwo przepraszam i cieszcie sie , że gorzej nie napisałam )

Dzisiaj od południa próbujemy go obciąć z Bratową - udało sie może z dwa włosy ściąć i to chyba przez przypadek.

Jest 22:11 i właśnie zasnął - zaraz będziemy go obcinać.

Poza tym straszny histeryk sie zrobił, ryczy o wszystko, wymusza..... Cieżko mi myśli zebrać [emoji24]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

MIKA JA też nie dostaje to pierwszy raz,dlatego tak cieszy:tak:

Moja zjedzeniem też katastrofa wołą o cukierki,ciastka lody a nie chce nic jesc,no kanapkę z nutellą,owoców żadnych już nie je bo odstawiła nawet banany.Mleko za to by piła na okrągło.
Pieluchy bez zmian,choć zdarza się czasem na nocnik zrobić a na placu zabaw dziś sikała po nogach i do butów.
Mi się nie da dotknąć a dziś ją bratanica wzięła i jej kolczyki zmieniła nawet nie pisnęła.
Dzisiaj rano odsłaniam zasłony a tu jakaś laska na podwórku he,okazało sie ze jej but spadł z balkonu bo szwagier obok mnie przyjmują pielgrzymów.
Wieczorem wracam ze spaceru a pod kościołem proboszcz z pielgrzymami z Afryki i mnie woła żebym im zdjęcia zrobiła,wszyscy się rzucili i władowali swoje tablety i telefony młodej na kolana w wózku,myślę jak zaraz im to zwali to będzie pięknie,Ale była w takim szoku od czarnych ludzi że nawet nie mruknęła he,a ja pstrykałam foty,szkoda że swojego tel nie miałam.
To tak w temacie śdm:D
Mój m dziś do 22 w pracy bo gościli papieża ,ciekawe czy jakieś fotki z bliska ma

A proboszcz mnie dziś zaskoczył bo mnie wołał po imieniu,wiem że on zna wszystkich ,pyta mnie czasem na spacerze co słychać ale imiona pamięta?

Ostatnia edycja:
Milenka - mój nawet ciastek nie chce, a o lodach nie wspomnę [emoji85], wszystko jest kur....na NIE [emoji20]

Udało sie poskromić cwaniaczka [emoji12]
1469653463-3x2xhi.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika to obcinanie to mistrzostwo :) wrzuć fotkę jak wstanie zobaczymy jak wyszło ;)

Truskawkowa powodzenia;)

Milenka to mała miała atrakcje :)

Ja miałam przymusową pobudkę 3.20 i już u siostry jestem małej popilnować a sis pojechała do szpitala - wstała mleko robić i spadła ze schodów- łuk brwiowy do szycia :( a mój M z chłopakami został i wku...ił mnie przy tym totalnie :mad:

Hej hej.
Madziolina - gratulacje :)
Agunia - Tobie też, bo chyba jeszcze nie miałam okazji.
Myszka - spokojnej i lekkiej ciąży. Żeby Ci wszystkie dolegliwości szybko ustąpiły :)

Dobrze, że piszecie o tych buntach żywieniowych, bo M mnie w lekkie przerażenie wprawia. Poza mlekiem praktycznie nic nie chce. No ewentualnie jak ja jem to czasem mi wejdzie na kolana i łaskawie pozwala się karmić :/ ale oczywiście wszystkie słodycze, czekoladki itp to jadlby bez końca.
Edysiek - podziwiam za te przetwory :) mi się udało zrobić tylko sok-galaretke porzeczkowa i jak u Katjuszki, nie mam pojęcia czy coś mi do zimy zostanie ;)
Katjuszka - bardzo Ci współczuję. U mnie noce byłyby względne gdyby nie to, że Misiek się ciągle budzi. Bo N to tylko raz na jedzenie. Z nią za to ten problem, że zasypia dopiero po 23. Wiec ostatnio śpię od północy do 6, z dwoma przerwami. Ostatecznie mogło być gorzej ;)
Mika - dobre :D u mnie tak wyglądało często obcinanie paznokci... Ale ostatnio jak mówię że paznokcie długie to M biegnie przed TV i każe sobie bajkę do obcinania paznokci włączać ;)
Anacona - oj. Współczuję nocnych atrakcji. Mam nadzieję że nic grozniejszego?

Ancona ale przygody

Mika WOW :-) wrzuć później efekt..

Na tym moim zadup*** cyna nikt pielgrzymów nie przyjmuje. Za to w Skawinie jest ich na kopy ;-)

Milenko długo by opowiadac moja przygodę z alli. Zapłaciłam z mojego konta w banku przez przelewy24, ale wygląda na to że niektórzy nie mają tej opcji i tylko karta a no to w życiu nie pójdę..

Płacę kartą na Ali już jakieś dwa lata. Zamówień ponad 50 i nigdy nic się złego nie stało.
Katjuszkooo - pokażesz co zamówiłaś jak się zobaczymy co nie ;)
Mika - czyli prawdziwy dwulatek w domu? Aż współczuję. Emma wiedzie coraz częściej coś wymusza i ryczy ale dalej uważam że mam grzeczną córkę.
Obcinanie rewelacyjne. Prosimy o efekty po pobudce.

reklama
U mnie wczoraj w końcu deszcz spadł. Tylko akurat dlaczego musiało lać jak robiłam zakupy o_O
Przetworów warzywnych robię dużo, bo lubimy i jemy dużo. Fajnie tak wyciągnąć słoiczek sałatki czy ogórka do obiadu :) W piwnicy jeszcze miejsca dużo, więc o to się martwic nie muszę. W planach jeszcze sałatka z cukinii i ogórka. No i może jakieś kombinacje np. z papryką. Obowiązkowo sałatka z buraczków. I jak jeszcze będą ogórki to zrobię kiszone.
Dżem zrobiłam tylko z wiśni, soki i kompoty u mnie nie idą. Nikt po za mną tego nie ruszy.

Katjuszko chwal się szybko :-D
Ja kupiłam małej na aledrogo zestaw zabawek, chciałam jej kupić nocnik i butelkę dla lalek, bo teraz ma taką fazę na lalki. A że ktoś sprzedawał cały zestaw z lalką, wanienką, nocnikiem, butelką ubrankami i innymi pierdołami i jeszcze jakieś inne zabawki to wzięłam.

Milenko to masz atrakcje wokół.
Fajna taka paczka.
Ja trochę małych ciuchów miałam w zapasie, ale teraz już nic. Wszystko trzeba kupić. Liczę, że jak teściowa wróci to trochę obkupi dziewczyny.

Mika fryzjer na śpiąco pierwsza klasa :-D
Moja starsza taka była, że musiałam jej paznokcie na śpiąco obcinać, Kinga pozwala bez problemu.

Zuzanka fajna trójeczka na zdjęciu :tak:

A ja już się martwiłam, że moja ostatnio coś mało je, ale to chyba taki etap. Właściwie je wszystkie posiłki, ale są to o połowę mniejsze porcje niż zazwyczaj i jeszcze prosić trzeba ;) Jedynie co to obiad zjada bez problemu.

Nocnik w miarę opanowany, ale zdarzają się wpadki, czasem jedna czasem kilka zależy od dnia. I zauważyłam, że od kilku dni pieluch po nocy całkiem sucha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry