• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar, trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo ok!

Kroczek, lez grzecznie i odpoczywaj - musi byc dobrze!

Ja sie chyba na glukoze wybiore jutro albo w poniedzialek... Przyznam ze po Waszych relacjach ani troche nie mam na to ochoty ;) Ta glukoze do badania to trzeba kupic samemu, czy sie dostaje w lecznicy?

Moj zoladek tez od dwoch dni nie moze dojsc do siebie po swiatecznym obzarstwie... Niby duzo nie jadlam, ale jednak grzyby, kapusta, masa szynek i ciast to nie jest dieta dla ciezarnych ;)

reklama
Och no to niefajnie:( Mój też wyjechał i będzie dopiero 6 stycznia więc też czekam jak na szpilkach. Mam nadzieje że uda Ci się dostać prywatnie. Trzymam kciuki Kochana.

Wiecie dziewczyny w takich chwilach jak ta stwierdzam, że ta ciąża kosztuje mnie sporo nerwów ale kocham to Maleństwo i ciągle wierze że będzie dobrze:))

witam po świętach
doczytałam, że wszystkim święta minęły dobrze :) część się objadła :)
ja jakoś ochoty na jedzenie nie miałam, więc jakoś objedzona nie jestem.

Dagmar trzymam kciuki za dobre wieści :) inaczej być nie może

Kroczek, oczywiscie ze bedzie dobrze! Musi! :) Wiem ze to nielatwe ale staraj sie jak najmniej denerwowac, niech Kubus ma spokoj w brzuszku.

Dagmar, mam nadzieje ze udalo Ci sie zalatwic wizyte. Daj koniecznie znac co gin powiedzial!

Jutro nie pojde chyba jednak na glukoze, bo nie moge sie dzis odkleic od nowej sokowirowki i co chwile cos na sok przerabiam ;) Dopiero dzis tak naprawde czuje jak mi swieta daly w kosc, wiezadla bola jak juz dawno sie nie zdarzalo, ledwo moge wstac z kanapy...

Jouluatto a z czego te soki robisz? Podziel się przepisem na te soki:)

Teraz to człowiek tylko czeka do 6 stycznia i każdy dzień jest ważny:) Na prawdę staram się nie denerwować:) Dziś miałam tylko jeden skurcz:) Czasami stwardnieje mi tylko część brzucha ale to chyba Kubuś bo nie ma połowicznych skurczy... tak myślę:) A tak poza tym mój mąż w Wigilię doczekał się kopniaczków a dziś nawet udało mi się ruchy utrwalić na filmiku:)

Jouluatto ja glukozę musiałam sama w aptece kupić.
Mam już wyniki pierwsze pobierane z palca 82 (norma 65 - 105) czyli dobrze a to po 2 godzinach wyszło 108 ? czyli za dużo, hmm ciekawe co lekarz na to?

Czy Was też boli kręgosłup? Bo mnie ostatnie dni okropnie, zwłaszcza w nocy jak się położę albo jak na krześle dłużej posiedzę to tak boli że się wyprostować nie mogę :/

reklama
Kroczek, no to maz mial piekny prezent pod choinke! :)

Anacona, ja tez polecam poduszke dla ciezarnych, moj kregoslup tylko na niej znajduje chwile wytchnienia :)

EDIT: Soki robie jednoskladnikowe, bo nie lubie mieszanych. Dzis byly grane marchwiowy, jablkowy, gruszkowy i pomaranczowy :) I chyba na tym bedzie koniec bo juz wszystko co bylo w domu zmielilam ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry