Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Laseczki, mój małż wyleczył z jakiegokolwiek grania na kompie etc po tym jak urodziło nam się drugi e dziecko, po pwierszym juz prawie zapomniał. Dostał nawet ode mnie gry, ale ich nawet nie rozpakował![]()

Trzymamy kciuki, mam nadzieje ze wszystko bedzie w porządku i pewnie tak bedzie. Ja tez takiego stresa miałam przy córci,obudziłam sie rano i nic tylko ja nie czuje ruchów.zerwałam męża z łózka i na IP z rykiem!!nie czuje dziecka. podpieli mi KTG serduszko pięknie pukało...córcia poprostu sobie mocmo spała. Ale wiem jaki to stres, teraz tez bym miała schize..Witam Kochane..Bardzo prosze trzymajcie kciuki za mnie bo jake do szpitala bo nie czuję ruchów małej..Trzymajcie mocno bardzo mocnoooooo.....
a ostatnio doszedł mi ból krocza jakbym z tydzień non stop na rowerze jeździła a jak chodzę to dziecko całą swoją masą napiera na pęcherz więc to takie uczucie bólu połączone z chęcią siusiu... niefajnie jednym słowem się mam.Mnie kręgosłup boli chyba od pierwszej minuty bycia w ciążya ostatnio doszedł mi ból krocza jakbym z tydzień non stop na rowerze jeździła a jak chodzę to dziecko całą swoją masą napiera na pęcherz więc to takie uczucie bólu połączone z chęcią siusiu... niefajnie jednym słowem się mam.
czego to jeszcze nie wymyśla. A przepis to wsypać łyzeczke sody oczyszczonej do jakiegoś pojemniczka i nasiusiac.. jak zacznie pienić to chłopiec. Jak nic sie nie dzieje dziewczynak.heheh Dobre!
Witam Kochane..Bardzo prosze trzymajcie kciuki za mnie bo jake do szpitala bo nie czuję ruchów małej..Trzymajcie mocno bardzo mocnoooooo.....