Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień doberek, aczkolwiek u Mnie może nie za bardzo dobry :-( całą noc się rzucałam jak ryba bez wody i spać nie mogłam a jak w końcu usnęłam to musiałam wstawać bo koleżanka zapowiedziała się na wizytę po odprowadzeniu dzieciaczków do przedszkola.
Masakra te dwie ostatnie noce. Ale z tego co czytam to nie tylko ja cierpię na bezsenność.
Z jednego się cieszę że koleżanka pożyczy Mi monitor oddech po swoich bliźniakach taki do pieluszki więc już nie mam dylematu czy kupować czy nie a skoro dostaniemy to będziemy używać :-)
Dziś na obiad mam spaghetti bo wczoraj zrobiłam i całe szczęście bo dzisiaj na prawdę nic Mi się nie chce a za oknem -12 stopni. Szybko rano przebieżka z pieskiem, który i tak nie chciał za bardzo chodzić zrobił co swoje i do domku gnał![]()
Dagmar a dzisiaj lepiej? skurczy brak?
Leż i wypoczywaj ile wlezie.
Widziałyście, że poszukują moderatora na nasz wątek, może są jakieś chętne?
Jeśli któraś mi wyjaśni na czym polegają obowiązki moderatora to może byłabym chętna jeśli nikt nie chce) Ale póki co to nie wiem na czym to polega
)
Sandra Słońce nie gniewaj się ale mogłabyś usunąć swojego posta z wątku przyklejonego gdzie jest lista kwietniówek i ich terminów porodów bez komentarza. Niech już będzie tam tylko jedna tabelka uzupełniana przez jedną osobę bo znów zrobi się bałagan. Z góry dziękuję![]()

wczoraj położnej pytałam na szkółce bo akurat mała dostała hihi :-) dziwne uczucie :-)Aaa i puściłam właśnie małej trochę Mozarta z youtobe :-) ale skacze :-)