• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mam laseczki odpowiedz:)

Moderator może łączyć wątki, edytować, przenosić, łączyć posty, edytować, przenosić, zgłaszać jak są jakieś problemy. Czyli np. jak uznacie, że to o czym w danym momencie piszecie powinno być w osobnym wątku, to wtedy moderator może już napisane posty przenieść do nowego wątku. I oczywiście do kontaktu z administracją .Ilość obowiązków w tym momencie zależy i od was i od samego moderatora, ponieważ nie ma jakoś z góry narzuconego jak powinien wyglądać dany miesiąc, jakie wątki itp, jedyne co to powinien dbać o przestrzeganie regulaminu forum. Niektóre miesiące tworzą swój własny regulamin i wtedy moderator też jakby pilnuje przestrzegania wewnętrznych ustaleń. Ale to już w dużej mierze zależy od was.

No to teraz Babeczki zgłaszać się:-D

reklama
Dzięki kroczek i nie ma sprawy:* wiem pomyliłam tematy i nie tam miałam to napisać .
Dlatego się zdziwiłam dzisiaj że nikt nie odpisuje :-D I skapnęłam się dopiero :-)Jak z uważnie przeczytałam temat to moje rozczepanie mnie kiedyś zgubi:-D.

Ostatnia edycja:
Evelinkaaa o ja też puszczam z youtuba (normalnie matka wariatka:-D) - no ale mi się dobrze przy tym czyta, a muszę ksiażkę skoczyć i odnieść do biblioteki bo tak się umówiłam. I też mi dziecko hopsa przy tym, ale to chyba dlatego, że ma dziś aktywny dzień, a ja przeciwnie zdechła bo niewyspana.

Kroczku
ja tam Ciebie widzę jako moderatorkę:) jeśli masz ochotę oczywiście!

Sandra Słońce nie gniewaj się ale mogłabyś usunąć swojego posta z wątku przyklejonego gdzie jest lista kwietniówek i ich terminów porodów bez komentarza. Niech już będzie tam tylko jedna tabelka uzupełniana przez jedną osobę bo znów zrobi się bałagan. Z góry dziękuję:)

I tym oto sposobem kroczku już nieświadomie zgłosiłaś się na moderatora :-)

Witam.
Ja odpadam bo miała problem z suwaczkiem, a gdzie tu mi jeszcze nadzorowanie forum:-D:-D

Szczerze przyznam, że jeszcze nie nadrobiłam wpisów-jakoś wolno mi laptop działa i nerwy mnie biorą z tym czekaniem na pojawienie się kolejnej strony....:szok:
U nas - 14 cały czas buuuu i do tego wiatr!!!!!

Coś rano podczytałam o bezsenności- ja w tej ciąży już chyba ze 3 razy miałam takie okresy, że spać nie mogłam, a teraz śpie jak zabita. Rano o 7 wstałam napalić w piecu( bo znów wygasło w nocy i zimno było, że szok)po czym jak wskoczyłam do łóżka to wstaliśmy z młodym grubo po 10:tak::-D I takim oto sposobem dopiero kawę pije;-)Bo synuś jeszcze musi poleżeć z poł godz, potem śniadanko, inhalacje, a obiad to chyba o 16 zjemy:-D Ale co tam korzystam puki mogę, bo od kwietnia nie będę mogła pospać.

Wiecie co, tak sobie dziś pomyślałam......Większość z Was rozpakuje się na początku kwietnia, a ja praktycznie sama do końca będę musiała czekać....a z dziewczynkami Misiarskiej to już w ogóle będzie ponad miesiąc różnicy.....

P.S. Ja wczoraj gofry robiłam...ale jakoś mi nie wychodziły....zna któraś może dobry przepis??

Sandra Słońce nie gniewaj się ale mogłabyś usunąć swojego posta z wątku przyklejonego gdzie jest lista kwietniówek i ich terminów porodów bez komentarza. Niech już będzie tam tylko jedna tabelka uzupełniana przez jedną osobę bo znów zrobi się bałagan. Z góry dziękuję:)

Witam.
Ja odpadam bo miała problem z suwaczkiem, a gdzie tu mi jeszcze nadzorowanie forum:-D:-D

Szczerze przyznam, że jeszcze nie nadrobiłam wpisów-jakoś wolno mi laptop działa i nerwy mnie biorą z tym czekaniem na pojawienie się kolejnej strony....:szok:
U nas - 14 cały czas buuuu i do tego wiatr!!!!!

Coś rano podczytałam o bezsenności- ja w tej ciąży już chyba ze 3 razy miałam takie okresy, że spać nie mogłam, a teraz śpie jak zabita. Rano o 7 wstałam napalić w piecu( bo znów wygasło w nocy i zimno było, że szok)po czym jak wskoczyłam do łóżka to wstaliśmy z młodym grubo po 10:tak::-D I takim oto sposobem dopiero kawę pije;-)Bo synuś jeszcze musi poleżeć z poł godz, potem śniadanko, inhalacje, a obiad to chyba o 16 zjemy:-D Ale co tam korzystam puki mogę, bo od kwietnia nie będę mogła pospać.

Wiecie co, tak sobie dziś pomyślałam......Większość z Was rozpakuje się na początku kwietnia, a ja praktycznie sama do końca będę musiała czekać....a z dziewczynkami Misiarskiej to już w ogóle będzie ponad miesiąc różnicy.....

P.S. Ja wczoraj gofry robiłam...ale jakoś mi nie wychodziły....zna któraś może dobry przepis??

Ja mam termin na połowę kwietnia więc też trochę jeszcze z Toba posiedzę.

W szkole średniej w wakacje pracowałam sprzedając gofry i przepisu za bardzo nie pamiętam, ale pamiętam, że ważne jest, aby najpierw połączyć ze sobą składniki płynne (w tym roztopione masło), a dopiero później dodaje się sypkie.

reklama
Kroczek na pewno nadajesz się na moderatora :tak: Myślę, że wątek jest raczej mało konfliktowy i nie będzie problemów. A sprawy techniczne to drobnostka. I jakby co chętnie służę pomocą:-)
Jednak chyba poczekamy kilka dni, bo może będą inne chętne. Wtedy zobaczymy czy zrobimy głosowanie czy jak to rozstrzygnąć.

Truskawkowa różni nas tylko kilka dni, więc nie będziesz sama,no i nie wiadomo kiedy dzieciaczki zechcą wyleźć :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry