• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Jak któraś kupuje czasem w CCC to niech sobie założy kartę. Kartę bierze się w sklepie a potem rejestruje na ich stronie. Jak są promocje czy rabaty do dostaję informację sms-em. Zazwyczaj są posezonowe obniżki, tak jak teraz jest zniżka 30% na wszystkie półbuty (nie ważne czy są one przecenione czy nie w sklepie, rabat i tak się liczy). Przy droższych butach naprawdę fajne ceny wychodzą. Ja najczęściej kupuję zimowe, tak grudzień - styczeń.

Milenka pokaż swoją sukienkę i córci też.

Mika
zdrówka dla F.
Kroczek też muszę zrobić lane kluseczki. Wczoraj jadłyśmy u mamy zupę z lanymi kluseczkami i małej smakowały :tak:

reklama
Witajcie

U nas nocka masakra. Budził sie co chwilka, płakał a o 4 takiego płaczu narobił, że sie wystraszyłam. Spocił sie strasznie, musiałam go przebierać. Wypocił sie i temperatura ustąpiła. Spał dzisiaj do 9:30. Teraz niby ok, bawi się, nie płacze ale smary prawie do pępka i ten brzydki kaszel. Sama nie wiem czy iść gdzieś z nim czy jeszcze poczekać. Z jednej strony wolałabym nie iść ale z drugiej ...no zobaczymy po południu co bedzie.

MIKA F coś nie lubi Polski,wyczuwa że to chory kraj to trzeba w nim chorować;-).Oby go nie rozłożyło,czym sie leczycie?

EDYSIEK dziś powinny dotrzec,pokażę jak sie będzie nadawać do czegoś;-),młoda na komunię pójdzie w tej białej z tesco,tą kupiłam bo wszystkie ma na 86 kiecki i będą miniówki pewnie,więc jedna większa się przyda.
Kartę pasowało by założyć do ccc bo czasem tam kupuję i zawsze jakaś zniżka by była.

Truskawkowa ja też takich specyfików w domu nie mam, nawet te nazwy mi nic nie mówią ;-) I mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Mika
zdrówka dla F. Jak brzydko kaszle to lepiej idź do lekarza.

Ja przed chwilą byłam w pracy po nowy telefon i od razu wzięłam skierowanie na badania. Byłam z dziewczynami niech zwiedzają. No i trzeba było małą w końcu pokazać.
A na 14 idę na zebranie do szkoły, najpierw jest zebranie Rady Rodziców, potem z wychowawcą a na koniec dzień otwarty. Nie wiem kiedy wrócę :eek:

Mika to może przejdźcie się do lekarza tak kontrolnie niech zobaczy czy wszystko ok.

Ja idę z moimi dzisiaj ok 16-tej bo już słuchać nie mogę tego charczenia i niech mi powie kiedy możemy się zaszczepić bo ciągle coś i już miesiąc odkładamy..

Kluski lane robiłam dzisiaj rano i wyszły całkiem smaczne alee i tak musiałam zjeść sama bo mały zjadł 4 łyżeczki i na butelkę pokazywał z wielkim Daa

reklama
Milenka - tylko vit C podaje bo nic nie mam a katar póki co wodnisty. Znowu ma stan podgorączkowy. Ibuprofenu nie podaje bo nie ma sensu narazie. Kupsztal był taki zielony jak zmiksowane brokuły. Rano zjadł kaszkę a tak to mleko bo nic nie tknie.

Na 17:15 mam wizytę. Nie będę czekać, niech go zobaczy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry