Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

widze tu kilka mam które spodziewaja się już drugiego lub kolejnego dzieciątka.. powiedzcie nie stresujecie się narodzinami i opieką nad dwójką i liczniejszą ilościa dzieci???
"Skarbie, ja mam dziewięcioro dzieci i nic lepszego nie mogło mnie spotkać"poważnie, mój mąż ma 4 siostry i 4 braci
![]()
Bakalia, nic się nie martwTakie ponad 2-letnie dziecko to już masę rzeczy samo potrafi zrobić. Zazwyczaj jest już bez pieluchy, rozmawia jak człowiek
Fajną będziecie mieć różnicę wieku
Choć ja się cieszę z naszych 20 miesięcy![]()
Jagna bliźnięta?? hardcore! trzymam kciuki ;D
U nas teraz to była taka wpadka, że jak zrobiłam test to pół dnia ryczałam bo dopiero co nasz mały staje się samodzielny a tu znów zabawa w pieluszki.. chodź nie powiem teraz z biegiem dni uspokajam się trochę i nawet wymyślamy imiona dla dziewczynki albo chłopca ;D
ps. co do Twojej teściowej u mnie w domu była na 7 i moja mama dała radę ;D pierwsze dzieci prawie rok po roku miała potem duża przerwa bo po 10latach urodziłam się ja i potem po 3 mój brat ostatni ;D
w sumie ja się do tej pory dziwie że sie ludzie decydują na tak małą różnicę wieku między dziećmi! SZACUNEK
Zobaczymy jak to będzie z nami, bo nasz urwis to taki jest mamusino-tatowy i taki absorbujący każdą sekundę dnia..![]()
Wy tu o glukozie...blech! a ja dopiero miała beta i toxo robione, wyniki odbiore za 4tyg. jak pójdę kartę ciąży założyć
;-)