reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Masakracja wczoraj byla z tym cisnieniem, wieczor 171/104 dzisiaj nie wiem. Dobrze ze corcia bardzo zwawa jest :-) pozniej was doczytam jeszcze, ale wieczorem dopiero, bo duzo roboty mam.

Trzymajcie sie

reklama
HeJJ !
Ozila dobrze, że syn wylądował bez większych wrażeń bo pogoda fatalna :)
Koreczek ty miałaś takie ciśnienie??? jeśli tak to z takim ciśnieniem to od razu na IP !!:-(

A ja dzisiaj dostałam pozwolenie męża i dokupuję wszystkie brakujące elementy wyprawki, będę spokojniejsza jak już będą w domu :)

Nawet się nie zastanawialm nigdy nad ciśnieniem, u mnie jest zazwyczaj ok 120/60 to chyba dobrze co?
A teraz spojrzałam w karte i ostatnio pani dr mi je badala ale zapomniala wpisac :baffled:

A jak tak siedzę i oglądam zdjęcia usg 3D bo w środe mamy umuwioną wizytę no wykonanie takiego. I powiem Wam ,że ja chyba jestem jakas inna ale ja niewiem czy chce takie zdjątko jakos coś wzbudza mój lęk niewiem nawet ja to nazwać.Te buziaczki tych dzieciaczków takie są rozmazane przez wody płodowe i jakos tak mi sie dziwnie robi jakby one tam nie były zadowolone.,
Ech jakaś nienormalna jestem :(zastanowimy sie do poniedziałku;.

Dziewczyny ja leże bo wczoraj wieczorem miałam jeden wielki skurcz i jakieś takie parcie czułam na dole jakby juz glowa miała wychodzić, zwinęłam sobie koc w wałek i pod pupę, wzięłam nospe i wystrachana poszłam spać ....... dzis lepiej ale wstaje tylko na siku, chłop mnie mocno pilnuje i nawet storczyki mi podlał zebym nie wstawala :-)
Musze te 2 dni przeleżeć bo nie chce do szpitala........

Zaraz was doczytam :-)

Koreczek pilnuj tego ciśnienia jak jeszcze raz będziesz miała takie to jedz do szpitala, ciśnienie to nie zżarty :-(

Marcia,Aneta mój tez ma Misia 110 cm, zawsze go na dzień misia do przedszkola taszczy :-)

Ozilla dobrze ze dolaciał :-) odstresuj się już :-)

Nikusia jak zabek?

Agnis ja nie lubie jak mój mi robi niespodzianki bo zawsze nie dokonca jestem zadowolona z jego wyborów .....

Monia
jak mężowi poszło?

Monia, secreto tez musze reszte dokupić, mieliśmy jechać gdzies na duże zakupy ale na razie się z domu nie ruszam, może co się da to na allegro zamowie a do apteki czy rossmana skocze na chwile w ktorys dzien.....

u nas bialo i ciagle mocno wieje.....

Ostatnia edycja:
koreczek no z cisneniem po 20 tygodniu nie ma juz zartow, odpoczywaj wiecej i jak bedzie wysokie, jedz do lekarza.

agnis no mysmy przez ten lot w ogole zapomnieli o mikolaju, ale prezenty mam w zasadzie czesto podobne jak Ty;-)

monia napisalam wczesniej ze 3 mam&&&, mam nadzieje, ze pomogly

nikusia jak tam bol zeba?

mamusiasynka lez i odpoczywaj , jak nie krwawisz to jest ok, trzeba lezec wiecej i bedzie dobrze.

josek no ja I powiem, ze ja tez mam mieszane odczucia , mnie troche te zdjecia 3D przerazaja...mojego m tez..., no ale jeszcze zobaczymy, moze nie zrobimy a moze zrobimy;-)

mne tez pobolewal brzuch troche dzis w pracy i twardawy mialam, teraz poleguje juz i relaksuje sie.

bezwietrznej pogody Wam zycze i troche slonka:tak:

Dzieki za kciuki! :tak: Mezowi chyba dobrze poszlo ale zobaczymy czy się odezwa. Najpozniej przed swietami powinniśmy wiedziec, bo okres probny by był miedzy swietami a sylwestem.

Ozila super wiesci! Brzuch może tez z zdenerwowania cie bolal. Teraz to trzeba duo odpoczywac i będzie dobrze! :tak:

Koreczek Z cisnieniem w ciazy nie ma zartow! Mi internista jak i ginekolog przy cisnieniu 150/100 kazali jechac do szpitala, bo to może być niebezpieczne dla maleństwa!

Agnis83 jak tak masz zazwyczaj to książkowo!

marcia30 ja tez sobie robie takie soczki. A jak mi się nie chce to uwielbiam ostatnio jesc taka sałatkę z pomarańczy i granata. :tak:

secreto tylko nie szalej za bardzo z tymi zakupami hehe ;-) Ja dzisiaj już u 2 sprzedawcow na allegro pozamawialam rzeczy hehe Moja lista juz zaczyna sie konczyc, wiec jest dobrze :-D

Josek My mielismy robic takie usg, ale zdecydowaliśmy z mezem ze wolimy kase wydac na cos fajnego dla maleństwa. :tak:

mamusia synka no to teraz nie ma zadnych porządków ani robienia prania! Odpoczywaj duzo i niech maz robi wszystko! :tak:

Dzięki kochane...wiem,że to hormony...:zawstydzona/y: szkoda,że nie da się nad nimi zapanować.
A tak z innej beczki- wymyśliłam sobie sposób (pewnie wszystkim od dawna znany,ale ja teraz na to wpadłam:confused:) na ciężkie zakupy. Otóż w obliczu beznadziejnej pogody no i przeciwwskazań co do dźwigania postanowiłam robić zakupy w tesco on line :-) piszę im listę a oni mi przywożą :-) nie muszę nosić ani tracić czasu na łażenie między regałami w sklepie:-)

Mamusia - masakra z tymi Twoimi dolegliwościami....leż i nie wstawaj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry