Witam was weekendowo! :-)
U nas dzisiaj tez bialo wszedzie! Az już się tak świątecznie robi!;-)
Mój maz wlasnie pojechal na rozmowe kwalifikacyjna. Trzymajcie kciuki żeby się udalo!
Ja teraz ide sobie zrobic jakies dobre śniadanko a pozniej siade na allegro i pokupuje jeszcze reszte brakujących rzeczy hehe ;-)
ewa86 No to faktycznie masz kuchenne przedsięwzięcie! Ja wczoraj zrobilam tylko Muffinki na szybko, żeby cos wziasc do dziadka meza i wczesniej obiad i już mialam dosc, bo mnie zaczal kręgosłup bolec, wiec uwazaj tam w tej kuchni i się nie przemeczaj za bardzo!

Pewnie nie zauwazylac, bo edytowałam posta pozniej. Chcialam się ciebie zapytac jaki masz ten kamien do pizzy, bo mysle nad kupnem, bo my często pizze robimy sami i chciałabym tez chleb piec.
Dzieki dziewczyny za te rady z praniem tych wszystkich rzeczy. Ja w tygodniu chyba zaczne już prac te rzeczy po dziecku siostry meza, bo pozniej się nie wyrobie hehe.
kamaa ja najpierw będę prac wszystko w normalnych proszkach, żeby się wlasnie pozbyc zapachu i plam, a pozniej już tym didziusiowym.
Carri to będziemy trzymac wszystkie kciuki żeby Madzia się do tego przedszkola dostala!
Agnis83 bidulek, ze nikt mu nie chciał uwierzyć!

Ale super, ze Mikolajki się udaly!
AnetaNorwegia nio mi granat nie za bardzo pasuje do brazu…Reakcja na tak duzego misia na pewno będzie super!
masiosia Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy!
Nastka-83 z tym bolem Glowy to masakra jakas jest i mnie paracetamol wogole nie pomaga, wiec jak mnie już dopadnie to tylko lezenie cos daje…
jagna25 fajne zakupy zrobiliście! Ja mam zamiar się przejechac do Tesco i może jakas koszule na guziki sobie tam kupic, bo ostatnio widziałam i zaluje ze nie kupilam.
Nikusia82 BARDZO WSPOLCZUJE TEGO BOLU!!! Mam nadzieje ze dzisiaj już troche lepiej!
malpawzoo super ta promocja! U nas niestety nie ma tego sklepu…
mlodamama21 mi nauka tez nie idzie wogole! Powinnam prace pisac magisterska, bo mam czas do kwietnia tylko, ale wogole nie mogę się za to zabrac…
marcia30,
secreto my wczoraj zakupiliśmy Wiktorie dla Mai. :-)
marcia30 ja dzisiaj mam zamiar zrobic wlasnie zakupy u tego sprzedawcy, bo ma fajne kocyki grube i kupie dla maleństwa! ;-)
Ozila doleci bez problemow, nie martw się!
alesia wspolczuje rodzica!
Mrowkaa hormony w ciazy niestety tak wariują!
Megi Pegi dasz rade!
nieznajoma1991 dobrze wiedziec z tymi ruchami!