reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia mam nadzieje, że jakoś udało Ci się pospać w nocy.
Megi Pegi mi też się straasznie chciało spac...a potem zrobilo mi sie ciemno przed oczami.Trzymaj się!
Mrowkaa to chyba hormony Tobą dzisiaj rządzą ;-)

U nas tez dalej wieje...jeszcze mój paskuny piesek zeżarł wczoraj swój sweterek! teraz bedzie jej dupa marzla jak na dwór pójdzie :wściekła/y: a ona się tak śmiesznie trzęsie jak poczuje zimno :-D M. wrócił jakoś z tej wigilii firmowej, tylko taki jakiś zataczający się :-D z winem :-) dla mnie...ciekawe kiedy sobie je wypije....

reklama
ja jak leżałam na patologii to położna tłumaczyła takiej dziewczynie co była ze mną na sali (w 30 tyg) ze jest taki przedział i ma liczyc od 9 do 21 i jak naliczy 10 ruchów to już nie musi tylko zaznaczyc na kartce do ktorej godziny bylo 10 ruchów.

Witam z rana;-)

Megi powodzenia na glukozie!

Ozila daj koniecznie znać jak syn dojedzie bo martwię się już razem z Tobą słońce:shocked2:

Mrówka nie przejmuj się, megi ma racje to hormony. Ja niedokończone jedzenie daje psu pod stołem :sorry2: ale się chociaż nie marnuje:sorry2:

Alesia mam nadzieje ze dziś u rodziców będzie lepiej!:tak:

Marcia udanego sprztania. Ja tez rano mam taki cel :-D

Anetko ja też uważam że brąz pasuje do granatu, wszystko zależy od danego odcienia no i tego jak my się w tym widzimy:tak:

A u mnie w nocy małego bolał brzuch....tak sobie pomyslalam ze to pewnie przez pizze która zamowilismy na kolacje. Ale z drugiej strony wczoraj maly jadl dużo słodyczy na lekcji potem trochę w domu, i pewnie tak mu się towszystko zmiksowało ze go bolało. Ja mam na to niezawodny sposób - krople zoladkowe. Niedobre jak cholera ale skuteczne, maly nie chciał nie chciał ale napil się ich trochę i w końcu zwymiotował i usnął... A ja myślałam ze hafte obok niego bo jestem teraz taka wrażliwa na takie coś:szok:

Wczoraj od meza (a mielismy sobie nic nie kupowac) dostałam taki pojemnik w kształcie świętego mikolaja na słodycze albo na inne drobiazgi :-D
Nie jest to brzydkie ale ja bym sobie tego nie kupiła, no ale jemu tego nie powiem:no::-D
Ale co tam liczą się chęci :tak:

Witam was weekendowo! :-)

U nas dzisiaj tez bialo wszedzie! Az już się tak świątecznie robi!;-)

Mój maz wlasnie pojechal na rozmowe kwalifikacyjna. Trzymajcie kciuki żeby się udalo! :tak:

Ja teraz ide sobie zrobic jakies dobre śniadanko a pozniej siade na allegro i pokupuje jeszcze reszte brakujących rzeczy hehe ;-)

ewa86 No to faktycznie masz kuchenne przedsięwzięcie! Ja wczoraj zrobilam tylko Muffinki na szybko, żeby cos wziasc do dziadka meza i wczesniej obiad i już mialam dosc, bo mnie zaczal kręgosłup bolec, wiec uwazaj tam w tej kuchni i się nie przemeczaj za bardzo! :tak:
Pewnie nie zauwazylac, bo edytowałam posta pozniej. Chcialam się ciebie zapytac jaki masz ten kamien do pizzy, bo mysle nad kupnem, bo my często pizze robimy sami i chciałabym tez chleb piec.

Dzieki dziewczyny za te rady z praniem tych wszystkich rzeczy. Ja w tygodniu chyba zaczne już prac te rzeczy po dziecku siostry meza, bo pozniej się nie wyrobie hehe.
kamaa ja najpierw będę prac wszystko w normalnych proszkach, żeby się wlasnie pozbyc zapachu i plam, a pozniej już tym didziusiowym.

Carri to będziemy trzymac wszystkie kciuki żeby Madzia się do tego przedszkola dostala! :tak:

Agnis83 bidulek, ze nikt mu nie chciał uwierzyć! :sorry2: Ale super, ze Mikolajki się udaly! :-D

AnetaNorwegia nio mi granat nie za bardzo pasuje do brazu…Reakcja na tak duzego misia na pewno będzie super! :-D

masiosia Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy! :tak:

Nastka-83 z tym bolem Glowy to masakra jakas jest i mnie paracetamol wogole nie pomaga, wiec jak mnie już dopadnie to tylko lezenie cos daje… :baffled:

jagna25 fajne zakupy zrobiliście! Ja mam zamiar się przejechac do Tesco i może jakas koszule na guziki sobie tam kupic, bo ostatnio widziałam i zaluje ze nie kupilam.

Nikusia82 BARDZO WSPOLCZUJE TEGO BOLU!!! Mam nadzieje ze dzisiaj już troche lepiej!

malpawzoo super ta promocja! U nas niestety nie ma tego sklepu…

mlodamama21 mi nauka tez nie idzie wogole! Powinnam prace pisac magisterska, bo mam czas do kwietnia tylko, ale wogole nie mogę się za to zabrac…

marcia30, secreto my wczoraj zakupiliśmy Wiktorie dla Mai. :-)

marcia30 ja dzisiaj mam zamiar zrobic wlasnie zakupy u tego sprzedawcy, bo ma fajne kocyki grube i kupie dla maleństwa! ;-)

Ozila doleci bez problemow, nie martw się! :tak:

alesia wspolczuje rodzica!

Mrowkaa hormony w ciazy niestety tak wariują!

Megi Pegi dasz rade!

nieznajoma1991 dobrze wiedziec z tymi ruchami!

Jeszcze 30 min. Może nie padne. Książka, która wzięłam strasznie przynudza. Spać mi się nadal chce i nie mogę się doczekać pysznej kanapki jaką mi rano zrobił mąż, bo trochę mnie mdli od tego slodkiego.
Mnie dzisiaj do 21.00 czekają zajęcia.

Ozila super wieści
Megi dasz radę ja wczoraj przez to przeszłam, tylko zjedz coś od razu.
Nikusia jak się trzymasz??

Dziś mieli moi rodzice wpaść z Mikołajem, ale tata idzie w czynie społecznym podnosić krzyże na wsi. Wszystkie w przydrożnych kapliczkach wiatr poprzewracał,zmówili się wczoraj w kilku chłopa i idą, ale chyba je podniosą i położą na jakiś kołkach, bo nadal wieje strasznie. Wpadną jutro na obiadek i sernik po wiedeńsku.
Mam pytanie do Was, jaką blachę używałyście do tego sernika???

Hej sobotnio!
a ja sie dzis super wyspałam już dawno tak dobrze mi sie nie spało i obudziłam sie 9.30. w tym czasie mąż żdążyłnakarmic córe czekoladkami ech no ale coś za coś.
Agnis moja to wogóle ma często problemy brzuszkowe i staram sie pilnować by dobrze zaczeła dzień. no ale tate zawsze da sie urobić. Ja swojej zaczełam podawać balsam kapucyński już kiedys dostawała i omineły ja wszelkie jelitówki przedszkolne i sie nie przeziębiała. to jest na alkoholu ale dostaje do 20 kropelek na cukrzez z rana.

Nikusia jak samopoczucia?
Ozila super ,że juz po strachu teraz odpoczywaj.
Marcia ile córa ma lat ?
Mrówka ja tez płacze w dziwnych sytuacjach a teraz trudny czas bo koledy bardzo mnie wzruszają.
Megi pegi jeszcze chwilka i dorwiesz sie do kanapeczki :)
Kamma mój matańczyk tez sie tak trzensie ale on sie nieda ubrac, równiez nieda sie uczesac ani obciąći chodzi taki kudłaj.
Monisia - kciuki dla męża

Miłego dnia ide coś przekąśić bo narazie to podjadłam orzechy laskowe w karmelu :)

reklama
Narazie moje sprzatanie sie jeszcze nie zaczelo:-p Bylam na zastrzyku u bratowej za sciana i troche sie rozsiadlam a wogle mam lenia.

agnis moja panne wczoraj tez brzuch wieczorem bolal ale ja swojej dalam nospe

josek Pati ma 12 lat w kwietniu konczy 13. W czwartek ma probny egzamin z matmy taki konczacy podstawowke...

ozila dobrze ze syn dotarl szczesliwie

Ide robic sobie soczek ze wszystkich owocow jakie znajde w lodowce powiem wam ze jak go troche popilam to mi sie morfologia poprawila mimo ze i tak mam dobra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry