Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja generalnie wpadam na główny, bo zdjęc nie wstawię bo nie udaje mi się, za cholerę, na temat kupowania rzeczy już się wypowiedziałam, terminy wizyt Mewa ogarnia więc???? No ale spoko ja jestem ugodowa
toż niech będzie ktoś będzie chciał to będzie pisał nie

Wiesz ja nawet nie wiem co mu odbiło, przecież nic mu nie kazałam robić tylko zapytałam się czy zaprowadzi Celinkę, bo źle się czułam, powiedział oki, a później foch na całej lini.Ewula - pewnie że luz wskazanyno ja generalnie wpadam na główny, bo zdjęc nie wstawię bo nie udaje mi się, za cholerę, na temat kupowania rzeczy już się wypowiedziałam, terminy wizyt Mewa ogarnia więc???? No ale spoko ja jestem ugodowa
toż niech będzie ktoś będzie chciał to będzie pisał nie
mamusia synka- No rzeczywiście to Tobie gratuluję 10 tyg...ale fakt to czy Ty przypadkiem nie jesteś Lutową mamą 2014????
Katrine- współczuję...ja ani razu i nawet za specjalnie mnie nie mdli..no na prawdę jakoś bardzo dobrze znoszę tą ciąże...prawie bezobjawowo
A i ja też dziś robię gołąbki, macie jakiś fajny przepis żeby farsz wyszedł taki mięciutki???
Farfalla- trzymam ckiuki...OBY PRZEDŁUŻYŁA
jAGNA - TAK to właśnie jest...faceci myślą, że jak już jest się obecnym w domu to się generalnie tylko leży. No na szczęście mój małżonek myśli naczej. Bardzo wiele pomocy mam od niego i nie wyobrażam sobie, żeby mnie nie wspoierał i nie doceniał tego, że dom ogarnięty, dziecko dopilnowane, obiadek ugotowany...no co to to nie

moja 9 latka bardzo mi pomaga... a teraz to już w ogóle...mamusi nie denerwuj się, mamusi ja to zrobię, mamusi jak Ci się spało itd