Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie powinno się wypuszczać kobiety z tak bardzo niską hemoglobiną bo powikłań jest dużo... ale zwykle wystarcza tylko suplementacja żelazem no chyba, że podczas porodu nastąpiłby krwotok i znaczna utrata masy krwi
Mamusia synka nie martw się też miałam niską hemoglobinę i po tygodniu brania raz dziennie 100 mg fajnie mi się podniosła tylko warto się stosować do tego co Ewa napisała popijać wodą i alboo brać z pół godziny przed posiłkiem albo z godzinę po plus oczywiście szpinak
ja mam tardyferon 80 mg i mam brac na czczo.....soku z pomaranczy nie napije sie w zyciu bo zgaga mnie ubije :-( martwie sie o qpe po tym żelaztwie..........
Jedz duzo platkow owsianych z rodzynkami maja duzo zelaza i dobre sa na qupe. Ja daje rade a biore zelazo codziennie,niezbyt czesto sie zalatwiam, ale daje rade.
Mamusia, też mam tardyferon - to podobno najlepsze żelazo. Mnie spadło "tylko" do 11, ale po miesiącu na tardyferonie zawsze 12 się pojawia
A poza tematem ciążowym - pochwalę się moim dzisiejszym nabytkiem
Nie wiem, czy są tu jacyś miłośnicy Gry o tron, ale możecie mi życzyć miłej lektury Mam dopiero jeden tom za sobą
Lecę pod kołdrę, bo znowu gardło zaczynam czuć... Buu...
Jedz platki, otreby, suszone sliwki,wszytko co ma duzo blonnika. Mi pomaga a najbardziej biala blonka z pomaranczy, uwielbiam ja wiec wcinam ile wlezie.