Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie planuję żadnych niespodzianek chociaż podbrzusze co chwila mi się spina no 
...Ja latam na ścierce, zaraz idę poodkurzać i pranie wieszać...
Joasia dziękujęfakt potem trzeba się rozpakować jeszcze
Secreto ah te tesciowe plac i tyle.
Mamusia synka uważaj na siebie
Jolcia biedna jesteś z tą dietą i jeszcze taką szczuplutka jesteś ale jeszcze trochę.
Baby gg mam to samo jak dla mnie fb bardziej do nadto mienia bo czytam posta i jak nie mam czasu to komentarzy już nie czytam i mogę obrazu odpisać
Wysłałam córkę po kartony i kurde w sklepach je chyba jedzą bo nigdzie nie ma i w co ja mam się pakowac szuka dalej. Miłego dnia kobietki bez niespodzianek![]()

Ciesze się strasznie i za te pieniadze, które teraz mielismy przeznaczyc na łóżeczko kupimy nianie elektroniczna i będziemy mieć już chyba wszystko. 
Mam nadzieje, ze szybko do tego przywykne, bo na razie to mnie to przeraza, bo ja nigdy nie mialam doczynienia z tak malutkimi dziecmi.
Ja kwote na niego tak naprawde zbieralam już od 2 lat i z każdej wyplaty odkładałam sobie mala kwote, bo po opinii koleżanki, ktorej rodzice go uzywali tylko starsza wersje i oglądnięciu filmikow na youtube porostu musiałam go mieć, a nie stac nas żeby sobie tak o po prostu wydac taka kwote hehe W koncu udalo się nam kupic go na raty 0% wiec nie „odczuwamy” braku takiej wielkiej kwoty. Mi naprawde ułatwiło to urzadzenie zycie i maz tez w koncu się do niego przekonal i tak naprawde uzywamy go prawie codziennie.
Munius ja musiałam mojego ze 2 lata przekonywac hehe ale w koncu na prezentacji jemu tez się bardzo spodobalo i się zgodzil (najbardziej mu się spodobalo, ze można w 5 min maslo zrobic hehe). Jeśli Zbyszek nie chce isc na prezentacje to wlacz mu filmiki na youtubie niech sobie pooglada. Mysle, ze jest to bardzo dobre rozwiązanie dla nie duzej rodziny i tak naprawde każdy kto umie czytac może zrobic w nim wszystko.
I na pewno będę robic w nim słoiczki dla maleństwa. My tez go kupiliśmy, bo będziemy mieć nowa kuchnie a sprzętu do niej brak, bo wszystko moich rodzicow jest, wiec tak naprawde jak mamy go to odpada zakup parowaru, blendera, miksera, wagi, maszynki do mielenia miesa itp. bo wszystko można w nim zrobic a gwarancja jest dozywotnia. I pewnie gdyby zliczyc te wszystkie sprzęty cenowo by wyszlo podobnie albo i jeszcze wiecej. Ale wiadomo jak rodzina jest wieksza to pojemność thermomixa może być za mala. Ale się rozpisałam hehe No ale naprawde jestem tym sprzętem zachwycona.
A mi najbardziej odpowiadaja wkładki z lidla i tez cena taka sama hehe ;-)

Odpoczywaj duzo, żeby maleństwo jeszcze troche w brzuszku posiedzialo i wspolczuje nerwow z przeprowadzka! Ja tez już pomalu mam dosc naszego remontu.
Ja nadal nie mogę się za swoja zabrac… :-(Ja mam wlasnie na odwrot mi ostatnio czas za szybko leci! Mam nadzieje, ze to nic powaznego z nerkami!

Powodzenia z autem!
Kciuki za wizyte u diabetologa! Ja wlasnie na fb nie mogę się odnaleźć wogole…wole tutaj!
Obiadu nie musze gotowac, bo ja mam zupe z soboty a m sobie zrobi spaghetti jak wroci z pracy.
A lidla nie mam w mieście to posiłkuję się Biedronką :-)
Ostatnio siedze w wannie i wołam meza żeby mi plecki umył i pomiział a on wchodzi i mówi ze nawet podejrzeć mnie nie może bo mi brzuch "małą" zasłania heheheh