Ewa - wiesz, możesz się na mnie obrazić, ale po co Ci 3 dziecko, skoro już miesiąc po jego urodzeniu wrócisz do pracy? Dziecko nie będzie miało mamy. Napisałaś że potrzebujesz na przedszkole, rozumiem, ale jeżeli nie mamy środków to powinniśmy się pohamować w swoich poczynaniach.
To spowodowało, że napiszę o czymś jeszcze, co chciałam wcześniej przemilczeć. Nie pamiętam która z was to napisała - Bóg da dziecko to da i na dziecko. PRzepraszam co?? To po co ja stosuję antykoncepcję, skoro Bóg wiedząc, żę jestem biedna od 3 dziecka w wzwyż będzie stosował ją za mnie? To my rodzicie jesteśmy odpowiedzialni za zapewnienie dziecku warunków, wyżywienia, nie wolno nam liczyć na to że jakoś to będzie, że ktoś to za nas załatwi.
Niestety to bolesne, ale nie stać nas na dziecko, to nie wolno nam go mieć z własnego egoizmu, że my chcemy. Nie liczę sytuacji, że komuś nagle pogorszyła się sytuacja finansowa bo to inna sytuacja.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze mnie tu przyjmiecie, mimo tego co napisałam.