reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Już czuję się lepiej, antybiotyk zakończyłam w czwartek, ale miałam bardzo intensywny weekend i zaglądam tutaj dopiero dzisiaj! Jutro połówka ciąży zaczyna to śmigać..
Carri ja też planuję poród w Żorach, chyba że będę musiała mieć cesarkę to wolałabym u mojego lekarza w Bytomiu niestety dużo dalej ale czułabym się pewniej.
Mrówkaa minie Ci ten pobyt tam szybciutko! Tylko wypoczywaj nabieraj sił na kolejne tygodnie! Jak to w szpitalu przykre wiadomości są tam codziennością niestety. A może już takich nie będzie! Oby!
nieznajoma1991 ja też podobno mam nisko łożysko nie zgłębiałam się w dyskusje z moim ginekologiem co to może powodować ale nic straconego na razie, bliżej porodu będziemy się martwic jak się nie poprawi. Nie jest to dobrze ale co zrobimy z taka przypadłością..? tylko czekać. Na szczęście na infekcje nie narzekam! Najważniejsze być dobrej myśli mimo wszystko!
Tak po za tym jesteś z mojego rocznika, a w Rybniku studiowałam ;)

Zaczynam czuć mojego bąbelka! przeważnie nad ranem i pod wieczór jak leżę :)

Nie dawajcie się choróbskom i depresjom! Cieszcie się z ciąż i naszych małych Cudów!!!

Pozdrawiam :)

no zobaczymy zobaczymy co będzie dalej :)) mam nadzieje,ze sie podniesie.
a ta infekcja miejmy nadzieje,ze tak jak przyszla to szybko sobie pojdzie:P

a tak dokladnie skad jestes? i jak podoba się Rybnik?:-)

ja tez czuje mojego maluszka rano i wieczorem:)) i czasem w ciagu dnia jak zjem coś slodkiego:-D

Mrówka myślę, że u Ciebie już spokojnie, tylko jeszcze musisz trochę odleżeć. Współczuję Twojej szpitalnej sąsiadce- wiem co to znaczy też 4x poroniłam w pierwszym trymestrze. A teraz.... proszę 21 tydzień- więc; da się! (oczywiście z odpowiednimi lekami).
Pedicure itp. to chyba zaliczę u kosmetyczki bo ostatnio malowałam paznokcie u stóp na bezdechu- jeszcze dziecko się niedotleni:eek:.

do Rybnika mam około 30 km mieszkam między Pszczyną a Żorami. Jasne, że będzie dobrze z wszystkim sobie damy rade i z łożyskiem nie takim i infekcjami ;) A dzidziuśki jak się pojawią na świecie to dopiero będzie poprawa wszystkiego :)

Pozdrawiam mykam do mamci na trochę a potem farbować włoski, miłego dnia!

Mrowka jestem pewna że kiedy wrócisz wszystko będzie już ok
Tylko szkoda że musisz patrzeć na takie straszne sytuacje, po tym co ostatnio widziałam w szpitalu to dalej mi sie na płacz zbiera kiedy o tym pomyślę a będąc z taką kobietą na sali to nie wiem jakbym to przeżyła. <przytul> Musicie być silni! :tak:

Co do obiadu to wyczytałam tu łazanki i mmmm poproszę troszeczkę!;-)

A może tak spotkanie w Rybniku któregoś dnia? Bo chyba jest kilka dziewczyn z okolic
:tak:
Ależ dziś mam lenia:baffled:

Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu!

ALESIA - COŚ TY :szok::happy::happy: no suuuuper...Toż mam badania 7 listopada i pomiędzy jednym pobraniem a drugim wskoczę i kupię bo akurat do Blue City mam najbliżej :-) a POWIEDZ w jakiej dokłądnie cukierni???? Żebym nie łaziła i się nie plątała :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry