reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej dziewczeta :) mam dzisiaj na 16.30 polowkowe i nie wyjde z gabinetu dopoki mi doktorek plci nie zdradzi wiec moge wrocic pozno :P tym bardziej ze malenstwo buszuje ostatnio jak szalone :D

Zakatarzonym duuuuzo zdrowka zycze i Mroowce bidulce spokojnego pobytu w szpitalu :)

Co do pasow to ja tez zapinam i ewentualnie podtrzymuje reka dolny pas... jakos sie nieswojo czuje jak mam nie zapiete. Mialam tez wyprobowac patent z pasem pod tylkiem ale skoro piszecie ze nie wolno to zostaje przy normalnym zapinaniu.

Mialam sprzatac, pucowac dom, ale po wizycie na cmentarzu odechcialo mi sie. Przygnebia mnie to miejsce, a zwlaszcza tam, gdzie jes pelno malycch grobikow, nakrocej zyjace dziecko mialo dobe...

Wypozyczylam sobie znowu dwie ksiazki Stephena Kinga i bede je czytac, zrobie herbatke z cytryna, poloze sie do lozeczka i wezme sie za ksiazke, a co!:rofl2:
:tak:
Ostatnio chodzi za mna piers z kurczaka w sosie smietanowo-ziolowym, ale musze znalezc wyprobowany przepis

Ja dzisiaj jak snieta ryba sie czuje normalnie przespala bym caly dzien i leze zamiast sprzatac bo jutro przylatuje moja znajoma ze szwecji i mam troche roboty ale jakos jutro sie ogarne :-)

reklama
buty pasują, ufff
nikusia, rogale są w Piotrze i Pawle na dziale z chlebem, na razie sprzedają przy ladzie, ale pamiętam że w ubiegłym roku później robili takie stoisko rogalowe w pobliżu pieczywa. Ja kupuję zawsze z cukierni od Kandulskiego. Są w 100% procentach takie jak te z Poznania, bo Kandulski to duża cukiernia w Poznaniu więc robi rogale do tych wszystkich "PiP"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry