Witam sie I ja.... wlasnie wstaje I doxzytuje .... wczoraj mialam mnostwo stron dzis juz 10 na mnie czeka heh....
Ewa86 nie martw sieno Aniele ona da sobir swietnie rade, zobaczysz sama

niestety nie wiem w co sie moze bawic....bo ja juz dawno zapomnialam ten okres.... tez mam problem, odkad siegam pamiecia Julek byl jie ksiazkowy, ogladac ksiazki tak ale jak tylko zaczynalam czytac tonksiazka bach zamknieta, teraz sam musi czytac ale to sa ksizeczki po 10 zdan takie proste do zapamietywania slow.... a ja mam nakupowanychnpolskich ksiazek I chcialam go strasznie legendami zainteresowac anon d...a nic.... nie intersuja go..... skrocilam tv inusunelam glupie bajki.... ma teraz fiola na budowanie z lego....ale o ksiazkach nawet jie chce slyszec......
Monisia wparuj do robotnikow I zrob im awanture polaczona z ciazowymi spazmami.... beda sie uwijali jak mrowki....

zauwazylam, ze nasi m obrywaja za wszystko w ciazy..... no coz to ich dolegliwosci ciazowe

a tak na powaznie 3maj sie.... I spokojnie jeszcze odrobina czasu zostala.....
Koreczek neutrogena najlepszy na swiecie.... I rekawiczkinubieraj
Mamusia synka ale Wam dobrze ja mialam nadzieje ze dzis tez szkola bedzie zamknieta a tu wlasnie musimy wstawac....;/ a co do sasiadki malenstwa to dzieci karmione mm I normalnym czesto maja zaparcia, ja mialam straszny problem z Julkiem, dawalam do picia troszke rumianku a w najgorszych momentach pomagalam termometrem bo meczyl sie bardzo.
Marcia mamy razem dzis 34
Agnis a Ty sluchaj sie meza

reszte pozniej doczytam......
Ewa owocnej pracy, ja jak wroce tousze siasc nad ksiazkami bo kurde jutro mam test.... I zero... jestem strasznie leniwa.....
A wczoraj wyszorowalam caly dom I wieczorwm spojenie bolalo....ale o dziwo w nocy przy wstawaniu przeszlo I teraz tez jakbym nie miala problemu.... ciekawe....

ale ciesze sie.... I choinke sciagnelam , zrobilisny reorganizacje w sypialni..... dobra pozniej wroce bo zaspimy
Milego popoludnia