reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja ostatnio bylam zszokowana dzieckiem jakie widzialam....rodzina murzynow,chlopczyk 4latka czarny jak nie wiem,a dziewczynka blond wlosy,krecone spiralki murzynskie i jasna karnacja:szok:zdziwiona bylam...

reklama
Blond raczej możesz spodziewać się małego murzynka.
Ale to takie słodkie maleństwo - jejku chciałąbym poprzytulać taką maleńką czekoladkę.
Ach rozmarzyłam się.

Malenko fajnie, że po wizytce jest dobrze.

A u mnie z wagą też 11,5kg na plus - lekarz powiedział, że ok i był zdziwiony że ja myślę iż to za dużo.
Powiedział, że przybieram w normie.

A pod koniec ciąży ponoć się troszkę traci na wadze.

Madzia, Malena gratuluje udanych wizyt.
Blondi, ale pojechałaś z tymi hemoroidami.....ale chyba masz racje, ciekawe której w zimę będzie się chciało du...ruszyć z chałupy :baffled:

Poczekamy i zobaczymy ... ja mam naturę sportowca, ale jeśli dzidziuś pozwoli to troszkę trzeba będzie popracować aby wrócić do swojej figurki.

U mnie niby też gin mówi, że nie przybrałam za dużo - ale to już jest 83 przy 170cm :szok: Pocieszam się, że same cycki to z 5 kg :dry:
A na siedzenie na hemoroidach to ja sobie tak wymyśliłam, że poukładam rzeczy najpotrzebniejsze po kątach jak najbardziej odległych i najlepiej tak, żeby trzeba było albo się schylać albo na stołek wchodzić. I jak tak będę za wszystkim latać po porodzie to musowo schudnę :confused:
Żartuję oczywiście :)
Czy nie wydaje się Wam, że w ciązy jesteście już wieki?

reklama
No właśnie i mi sie wydaje, że już tak dłuuugo jestem w tej ciaży ale wiem,że jak juz bedziemy -po -to kazda stwierdzi,że przeleciało jak nie wiem. Ja sie ciagle pocieszam i moje najnowsze pocieszenie to że sierpien juz tuz tuz a napewno nam przeleci bo lipiec tak mi minal ze nawet sie nie obejrzalam:szok: a w sierpniu mam dwie wizyty u gina to mi tez zleci od wizyty do wizyty a potem to juz pranie, prasowanie malutkich ciuszkow zlozenie lozeczka i czekanie a z kazdym dniem bedziemy ciekawe (mowa o wrzesniu) wchodza na BB czy ktoras sie juz nie rozpakowuje bo w 9 m-cu to juz wsio mozliwe prawda???:-D:-D

Do góry