reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dziekuje wam. Jeszcze do mnie nie dociera. ja jestem w tej ciąży jakimś niedowiarkiem:-D
Majeczka nie z OM mam ustawione. Ja nigdy nie biore pod uwage terminu z USG;-) (a niby jest 5 dni wcześniej)

Jestem:-p
Miałam goscia:tak:
A wiec tak wsio super. Mówiłam o bąbelkach i gin nico zdziwiona bo zawczesnie ale mowi ze w sumei to mam doswiadczenie ale mam zapisac jak beda konkrety.
Mialam USG i z poczatku maluszek był odwrócony miednicowo ale na prośbe mamuni szybciutko sie obrócił i na ekranie pokazał MĘSKIE NARZĄDY tak wiec nosze w sobie zdrowego upragnionego Synusia.
Kolejna wizyta za 4 tyg:rofl2:

I ja gratuluę synusia:laugh2::tak::-D

czarna, ode mnie też gratulacje, że będzie SYNUś,
ja też po cichutku licze na synka...

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
Witajcie - ja termin mam na 21.10
Moja kruszynka w 12tc miała 4,74 cm; serduszko biło 164 ud/min.; wszystkie parametry prawidłowe.
Teraz czekam na usg 28 maja i pewnie dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka :-)

Do góry