reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Wysoki poziom fosforanów i wapnia moze byc spowodowany nadwyzka lub niedoborem witaminy d. Często występuje przy krzywicy. Móże byc tez spowodowany chrobą tarczycy, przytarczyczek, przysadki ale i nieprawidłowościami w nerkach.

Agamir trzymam kciuki. My tez mamy ograniczenia żywieniowe. Za jakis czas sie przyzwyczaicie ;-) Bądź dobrej mysli. Dobrze, że wczesnie wykryte i nie narobi szkody w nerkach.

Dziękuje Kochane za wszystkie ciepłe słowa. To wiele znaczy i daje siłę. Bogu dziekuję, ze choroba dotknęła tylko jedna nerke. Teraz martwie sie tym jak mały zniesie narokzę i całe to szpitalne zycie. Jak wytłumaczyć bąblowi, że nie może jeść czy pić? Będę mogła tylko patrzec jak płacze:-( Juz boje sie momentu jak wezma go na usypianie. On będzie mnie wołal a ja nie będę mogła z nim iść do końca. Zatrzasna się drzwi....... Później to czekanie na wynik z histopatologii....... oby były dobre. Pocieszające jest tylko to, że po wszystkim teoretycznie będzie zdrowy...... Wiem, że musimy przez to przejść zeby Miśkowi zyło się lepiej i zdrowiej. Wiem, że musze byc silna dla niego, dla nas. Na płacz moge sobie pozwolic jak śpi.........

Dzieku dziewczyny

Anula my z Antosiem od 3 miesiaca jestesmy na diecie specjalalnej ooło 12 miesiaca była poprawa a teraz znowu wyniki złe do tego Maksymilian ma to samo

A do tego chłopaki dostali w nocy goraczki kaszel katar rycza razem spałam moze 20 minut , Czekam na wizyte.
KOszmaru ciag dalszy

A badaliście sie z mężem? Słyszałam, że to może byc dziedziczone. Ile w tym prawdy, nie wiem niestety. Znam temat tylko pobieżnie. Spróbuj na portalu URONEF, tam są rodzice z podobnymi problemami i zawsze służą pomocą.

Wysoki poziom fosforanów i wapnia moze byc spowodowany nadwyzka lub niedoborem witaminy d. Często występuje przy krzywicy. Móże byc tez spowodowany chrobą tarczycy, przytarczyczek, przysadki ale i nieprawidłowościami w nerkach.

Agamir trzymam kciuki. My tez mamy ograniczenia żywieniowe. Za jakis czas sie przyzwyczaicie ;-) Bądź dobrej mysli. Dobrze, że wczesnie wykryte i nie narobi szkody w nerkach.

Dziękuje Kochane za wszystkie ciepłe słowa. To wiele znaczy i daje siłę. Bogu dziekuję, ze choroba dotknęła tylko jedna nerke. Teraz martwie sie tym jak mały zniesie narokzę i całe to szpitalne zycie. Jak wytłumaczyć bąblowi, że nie może jeść czy pić? Będę mogła tylko patrzec jak płacze:-( Juz boje sie momentu jak wezma go na usypianie. On będzie mnie wołal a ja nie będę mogła z nim iść do końca. Zatrzasna się drzwi....... Później to czekanie na wynik z histopatologii....... oby były dobre. Pocieszające jest tylko to, że po wszystkim teoretycznie będzie zdrowy...... Wiem, że musimy przez to przejść zeby Miśkowi zyło się lepiej i zdrowiej. Wiem, że musze byc silna dla niego, dla nas. Na płacz moge sobie pozwolic jak śpi.........
ANULA dzieki za wytlumaczenie tych wynikow krwi Agamir bo ja tez wiele z tego nie zrozumialam:confused2:.Agamir 3 mam kciuki bo dzis macie wizyte.Pisz nam tutaj czego sie dowiesz od lekarza:tak:.

ANULA czekaja was ciezkie chwile w szpitalu.Kazde dziecko placze jak pielegniarki zabieraja go od rodzicow.Ja juz sie tyle napatrzalam na cierpienie Oliwki ze nie moge sobie tego przypominac bo mi sie zle robi:crazy:.Dobrze to sobie tlumaczysz ze to dla Jego dobra.Po tej operacji Michasiowi bedzie lepiej.

Przypomnij jeszcz raz dokladnie kiedy i o ktorej macie operacje a my bedziemy 3 mac kciuki.

Ja tez czasem sobie poplacze jak pomysle ile nas jeszcze czeka.Ale jestem zdania ze bedzie dobrze:tak:.

Ja ide dzis z Oliwka do pediatry bo ona od jakiegos czasu ma klopot z dziaslami .Nie d sobie buzku nawet umyc bo jest placz.Oj kilku dni zebow nie myje bo za kazdym razem konczy sie to wielka iloscia krwi.Same dziaselka tez jej krwawia i ni wiem co jest grane:-(.

Dorotka musi być dobrze:tak: Gdybyśmy nie trzymały się tej myśli to chyba byśmy zwariowały;-)

Operacja dopiero za miesiąc - 23 marca i to będzie najdłuzszy miesiąc w moim życiu.

No to bedzie teraz iefajne czekanie.Wiem cos o tym bo ja 3 miesiace czekalam na wyniki.

A ja wiem ze za 2/3 lata zaczniemy brac hormon wzrostu i to sa przez kilka lat codzienne zastrzyki i ja juz sie zastanawiam jak to bedzie .I tez chyba u mnie to bedzie najdluzszy czas do tych zastrzykow.
Jakos to zleci :-).ANULA JESTESMY SILA NASZYCH DZIECI :-)

reklama
My po lekarzach Antos ma zapalenie oskrzeli i skierowanie do urologa , Maksymilian ma na razie tylko katar i goraczko co sie wykluje okaza sie w nocy moze jutro do tego ma powtorne badania moczu na posiew bo ma ogrom bakterii do tego silna anemia i na razie to wsio.

Do góry