reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

minisia ja także gratuluję Ci dziewczynki i tego że wszystko jest w najlepszym porządku,
Czarna79 napewno udał Wam sie chłopak, ja też po cichutku liczę na synka bo dziewczynkę już mamy , ale ja dopiero dowiem się w czerwcu...
Antuanet grtuluję chłopczyka.

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
ANtuanet, Tobie również z całego serca gratuluję:)))) Wychowywanie małego chłopczyka to fajna sprawa:tak: Hih, wiem coś o tym, teraz mój Mały Bzik jest na etapie fascynacji pociągami, koparkami, betoniarkami... super!

Widze, ze narazie nie ma duzej róznicy w ilosci dziewczynek i chłopców, ciekawe jak to bedzie jak juz wiekszosc z nas pozna płeć. 2006 rok byl owocny w chłopców:happy:

No to mamy pierwszego chłopca ciekawe jak bedzie na mecie czy wiekszosć będzie miała dziewczynki czy chłopców?

WIEEEEELKIE GRATULACJE mamusiom które poznały płeć swoich maluszków!:-):-)Ale jednak najważniejsze jest to że są zdrowe:tak:. Super czyta się takie posty!

minisia gratuluje córci,
Antuanet24 a tobie synke
Badanie sprawdziło się z przeczuciem czy nie?
dorota123456789My muimy jeszcze poczekać, ja mam wizyte dopiero 5 czerwca i może za drugim razem się uda dostrzec cos miedzy nogamu

Dziewczyny GRATULACJE!!!
nie które z nas muszą jeszcze poczekać :crazy: ja mam połówkowe dopiero 11 czerwca a już jestem tak bardzo ciekawa:zawstydzona/y:

reklama
Ja mam wizyte za 2 tygodnie 29 maja ale to bedzie 18,5 tydzien a moj gin powiedzial ze kolo 20 tygodnia zobaczy plec dziecka wiec po tym 29 maja tak za tydzien czy poltorej pojde na usg polowkowe i wtedy gin bedzie pewnie zagladal dzidzi miedzy nozki :-)
A tego 29 maja to pewnie zrobi mi znow takie sekundowe usg tylko podejzec maluszka czy serduszko bije :-).Fajnie ale ja bym chciala za kazdym razem patrzec dluzej ale nic cwicze w ten
sposon cierpliwosc.Na poczatku czerwca do 10 czerwca moze sie dowiem juz plci :-)
Juz tak strasznie nie umiem sie doczekac :-)

Do góry