reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dorotko wiem dlaczego nie udało sie z tą foteczka:tak:Najpierw musisz wejść na ta strone ImageShack® - Image Hosting
Widzisz napisz- PRZEGLADAJ więc kliknij! znajdz w swoim komputerze zapisaną foteczkę, potem potwierdz swój wybór klikajac host it!
otworzy Ci sie wtedy nowa strona i zobaczysz na niej Twoją foteczkę tylko,że mniejszą:-) Zjedz na sam dół strony i kliknij na ostatni link - Direct link to image.
Musisz mieć otwartą stronę BB gotową na pisanie posta:tak: Kliknij wtedy na ten globusik( Wstaw Link) który jest pod białą buzką (patrz małe ikonki u góry nowego posta Przykład 1) Wtedy pojawi Ci się rubryczka z napisem adres URL w okienku bedzie gotowe już http:/ -skasuj to i na to miejsce skopiuj ostatni adres z imageshack Przykład 2. Potem Przed tym adresem na samym początku napisz tak:
B] i napisz [B]
pamietaj,ze mają być właśnie takie nawiasy i dokladnie takie znaki bez spacji:tak:No to teraz powinno się udać:-) Dobrze napisany link w poście przed zatwierdzeniem powinien zaświecic Ci się na jasny niebieski kolor. Jakby Ci sie nie udawało to tyle razy próbuj (edytuj) swoja wiadomość aż się powiedzie:tak:. Wytłumaczyłam Ci tu wszystko krok po kroku-podkreśliłam najważniejsze. Powodzonka:-)
bbvv3.jpg

Przykład 2
]

Dzieki Majeczko za podpowiedz ale ja jetem noga z kompa a pozatym to zdjecie jest u szwagra w komputererze anie u mnie wiec nie wkleje wam tgo zdjeci niestety :no:

Dorotko to niech Ci szwagier prześlę tą foteczkę na pocztę email:-) Ty zapiszesz sobie ją u siebie np: na pulpicie i sama zrobisz to krok po kroku jak Ci napisałam ( przepraszam chyba nie powinnam tego wszystkiego pisać tutaj :baffled::-() To nic trudnego:-)
A ten link do foto powinnaś zapisać sobie w ulubionych-na pewno Ci się kiedyś przyda:tak:ImageShack® - Image Hosting

Hej jestem tylko na chwile bo obiadek robie:-)No ja bede miala coreczke,tak po cichu liczylam na to:-)Jak zobaczylam to malenstwo na ekranie az sie poplakalam ze szczescia:-Dwszystko jest ok,ma 16,6cm:-Dpozniej bede
Jejku Gratulacje malutkiej królewny
Dziś wizyta u lekarza! Może poznam dziś płeć maluszka - bardzo bym chciała! Opiszę jak wrócę.:tak:
No to czekamy na wieści;-)

Dzięki dziewczyny chyba dobrze trzymałyście kciuki:-D
Jestem już po wizycie u gina ale wszystko opisałam juz w złym wątku:zawstydzona/y:
także zapraszam do poczytania.
Ale najważniejsze to to że na 80% mieszka w moim brzuszku dziewczynka- Julia i że wszystkie badania wyszły prawidłowo!
Aż nie mogę się nacieszyć tą wizytą:-):-):-)

reklama
Do góry