reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
NatusiaMa gratuluje córuni:happy:

Oj, ja tez juz chce wiedziec:rofl2: A jutro wizyta u gina, bez USG ale przynajmniej dowiem sie czy wszystko w porzasiu, trzymajcie kciuki;-)

Dzięki dziewczyny chyba dobrze trzymałyście kciuki:-D
Jestem już po wizycie u gina ale wszystko opisałam juz w złym wątku:zawstydzona/y:
także zapraszam do poczytania.
Ale najważniejsze to to że na 80% mieszka w moim brzuszku dziewczynka- Julia i że wszystkie badania wyszły prawidłowo!
Aż nie mogę się nacieszyć tą wizytą:-):-):-)
To sie ciesze i GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
a ja mam badania polowkowe jutro//// oby wszystko bylo w porzadku .o niczym innym nie marze....
Napewno wszytko bedzie w jak najlepszym porządku. I wpadnij nam sie tu pochwalic:-p

I na relacje od innych dziewczyn też czekamy:tak:

hmmmm tak mnie naszło ciekawe jak tam nasz Chiara i jej maluszek. Jak wyszły badania. Troszke mi smutno ze nas tak zostawiła:-(
Jak nas czytasz pamietaj ze myślimy o was:tak:

Do góry