reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
A mi sie wydaje że gdybym miała na miejscu taką możliwość zrobiłabym sobie taką sesje:-p Bo wtedy robi sie to zamiast USG gen u gina. Wiec tylko częśc bym dołożyła:-p

Obejżałam tą stronkę i naprawdę zdjęcia robią wrażenia.
Maleńki człowiek a widać wszystko dokładnie.
Chyba skuszę się na takie usg.

Wczoraj na USG połówkowym byłam:)
LEkarka potwierdziła info, że będzie chłopak. Małe waży 420 gr i jest wszystko ok:) Strasznie się cieszę.

Kaskada gratuluję synusia - w koncu się trochę wyrówna u nas ilość chłopców i dziewcząt:)

Wczoraj na USG połówkowym byłam:)
LEkarka potwierdziła info, że będzie chłopak. Małe waży 420 gr i jest wszystko ok:) Strasznie się cieszę.

Kaskada GRATULUJE SYNIUSIA :tak:
fajnie drugi synus:-D Najwazniejsze ze jest zdrowy .

A ja mam nadzieje ze jutro moja dzidzia w tym chorzowie pokaze mamusi co ma miedzy nozkami.Juz tak strasznie chcialabym wiedziec:tak:.Moze jutro sie uda:-D

kaskada gratuluje
U mnie 4d kosztyje 200 zł, ale chcemy iść. Może wtedy dowiemy sie plci bo juz 2 razy nie chciało nam pokazać- oj wstydliwe

reklama
Do góry