reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Fajny fotel do rodzenia.
Ach u nas takiego nie ma, ale są piłki, worek sako.
Dobre i to.
A z tym traktowanie kobiet w szpitalach to ech ... zapłać a będzie luksus.
:wściekła/y:

Tak samo jak z wizytami u ginekologa i dentysty...ja mam złe wsponienia z wizyt na NFZ i chodze tylko prywatnie.

Ja też wolę prywatnie dentystę. Wiem, że płacę i usługa jest zrobiona perfect.
Ale przecież jak człowiek chciałby tak chodzić tylko prywatnie, to zbankrutowałby.
Ech :baffled:

Do tego na kasę masz straszne kolejki...a nie zawsze można z wszystkim czekać. To nie jest fair ale nic nie zrobimy.

Zgadzam się z Tobą Ewela. Mam dokładnie to samo zdanie. Moja mama od ponad 30 lat pracuje w szpitalu i nigdy w życiu nie przyszłoby jej do głowy żeby kogoś lepiej lub gorzej traktować ze względu na status majątkowy, koperty itp.
A tak z innej bajki, to pokaże Wam jak można rodzić w Toruniu:

z4001631X.jpg
Bomba ten fotel sama bym z checia z niego skorzystała:-p

Co do opłacenia położnej. To my sie zastanawiamy nad nia poniewaz ja jestem panikara i boje sie ze jak zaczne rodzic to nie bedzie połoznej bo inny poród bedzie o dbierac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I wiem ze jakas jestem spokojniejsza jak wiecznie mi w .... zagląda:-( Bo tak opieke to super miałam bez płacenia ale sama rodziłam tzn zadnej innej rodzacej nie było.

reklama
Fotelik super !! szkoda, ze nie jest standardem na kazdej porodowce ... u nas jest pilka, worek sako i materac... no i jakis sprzet grajacy - mozna swoja plyte przyniesc ... choc nie wiem czy chcialabym sluchac swoich najlepszych plyt na porodowce, zeby mi sie pozniej nie kojarzyly z bolem..grrr...to moze i ja pomysle o wlasnej poloznej???? Musze z moja ginka porozmawiac ...

Do góry