reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Majeczko gratulację.
Wanilio och dzidziuś sporawy już, ale uważaj na siebie kochana.
Wanilio och dzidziuś sporawy już, ale uważaj na siebie kochana.
Wanilio super ze dzidzia duza i zdrowa ale uwazaj na siebie bo nie ma zartow-i kto to mowi ta co sama lata a musi uwazac 
Beza ja mialam takie bole w poprzednich ciazach nie wiem czy to to ale nie moglam jak lezalam na plecach i sie chcialam no bok obrocic nog rozlaczyc bo mnie bol od srodka rozrywal- ja go czulam jakby ta kosc lonowa mnie tak bolala
i tak jak czarna to byla wina dzidzi ktora tak napierala glowka na spojenie
Teraz to mnie boli kosc ale ogonowa tak jakby mi ktos do d... dokopal az promieniuje do krzyza!! boli jak diabli!!!!!!!

Beza ja mialam takie bole w poprzednich ciazach nie wiem czy to to ale nie moglam jak lezalam na plecach i sie chcialam no bok obrocic nog rozlaczyc bo mnie bol od srodka rozrywal- ja go czulam jakby ta kosc lonowa mnie tak bolala
i tak jak czarna to byla wina dzidzi ktora tak napierala glowka na spojenie
Teraz to mnie boli kosc ale ogonowa tak jakby mi ktos do d... dokopal az promieniuje do krzyza!! boli jak diabli!!!!!!!
Jestem już po wizycie u lekarza. Czekałam bagatela 6 godzin! Ale nieważne.
Dzidzia zdrowa, waży ok 1200 g. Niestety szyjka się skraca, macica się napina i lekarz chciał mnie położyć na oddziale. Obiecałam leżeć grzecznie w domku i ustąpił, ale w razie czegoś mam natychmiast dzwonić i jechać do szpitala. Trochę mnie lekarz nastraszył, bo moja chłopina naskarżyła na mnie, że się forsuję. Powiedział, że mam bardzo trudną ciąże i tylko ode mnie zależy czy ją donoszę. Nagadał mi o skutkach przedwczesnych porodów itd, chyba tylko po to, żebym leżała odłogiem
Ja naprawdę w porównaniu z niektórymi z Was NIC nie robię, ale to chyba i tak za dużo....:-
-(
Wanilka no to masz już sporą kruszynkę;-) co do czekania to nie zazdroszczę. Ostatnio czekałam 1.5h i byłam wykończona. I prosze leżeć

A ja jakaś dziwna jestem bo mnie naprawdę bardzo rzadko cokolwiek pobolewa - jeśli chodzi o brzuch. Czasem coś zakłuje alebo czuję ciąganie...ale to trwa może z minutę i potem jest juz ok.
reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
wanilia tak jak mówisz, mus to mus i proszę ładnie leżeć i nie przemęczać się
:-)
:-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 1 tys
- Wyświetleń
- 112 tys
- Odpowiedzi
- 1 tys
- Wyświetleń
- 92 tys
Podziel się:
. Powiedział, że mam bardzo trudną ciąże i tylko ode mnie zależy czy ją donoszę. Nagadał mi o skutkach przedwczesnych porodów itd, chyba tylko po to, żebym leżała odłogiem
pozdrawiam