reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Wanilio super ze dzidzia duza i zdrowa ale uwazaj na siebie bo nie ma zartow-i kto to mowi ta co sama lata a musi uwazac :sorry2:
Beza ja mialam takie bole w poprzednich ciazach nie wiem czy to to ale nie moglam jak lezalam na plecach i sie chcialam no bok obrocic nog rozlaczyc bo mnie bol od srodka rozrywal- ja go czulam jakby ta kosc lonowa mnie tak bolala:confused: i tak jak czarna to byla wina dzidzi ktora tak napierala glowka na spojenie:baffled:
Teraz to mnie boli kosc ale ogonowa tak jakby mi ktos do d... dokopal az promieniuje do krzyza!! boli jak diabli!!!!!!!

Jestem już po wizycie u lekarza. Czekałam bagatela 6 godzin! Ale nieważne.

Dzidzia zdrowa, waży ok 1200 g. Niestety szyjka się skraca, macica się napina i lekarz chciał mnie położyć na oddziale. Obiecałam leżeć grzecznie w domku i ustąpił, ale w razie czegoś mam natychmiast dzwonić i jechać do szpitala. Trochę mnie lekarz nastraszył, bo moja chłopina naskarżyła na mnie, że się forsuję :szok:. Powiedział, że mam bardzo trudną ciąże i tylko ode mnie zależy czy ją donoszę. Nagadał mi o skutkach przedwczesnych porodów itd, chyba tylko po to, żebym leżała odłogiem:sorry2:Ja naprawdę w porównaniu z niektórymi z Was NIC nie robię, ale to chyba i tak za dużo....:-:)-(

Wanilka no to masz już sporą kruszynkę;-) co do czekania to nie zazdroszczę. Ostatnio czekałam 1.5h i byłam wykończona. I prosze leżeć:tak:

A ja jakaś dziwna jestem bo mnie naprawdę bardzo rzadko cokolwiek pobolewa - jeśli chodzi o brzuch. Czasem coś zakłuje alebo czuję ciąganie...ale to trwa może z minutę i potem jest juz ok.

Dziekuje Kochane za miłe słowo:-):tak:. A tak swoją drogą to łatwo nakazywać "leż i odpoczywaj", ale gorzej się do tego stosować :baffled:
ale jak mus to mus :sorry2:

Kaka moze przepowiadajacy ci sie odezwał:-p

Minisia mnie tez w tej ciazy kosc ogonowa nap.... i kręgosłup. Ja sie śmieje do M ze po tej ciazy to tylko na rente sie bede nadawac:-p

reklama
Do góry