reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Wanilia ja prawie cały czas leże więc nie jesteś sama. Wiem jaki to koszmar. Ale chyba jeszcze gorszym są te koszmarne bóle....

reklama
Chyba wykrakałam...teraz wieczorkami odczuwam pojednycze bóle - moze to i te bóle przepowiadające. Ostatnio mam schize i boje się, ze urodzę za wcześnie...Minisia to chyba po tych naszych pogawędkach.

Kaka spoko loko niejest tak prosto urodzic przed czasem. A skurcze przepowiadajace maja sie prawo pokazac jezeli niewystepuja czesciej niz 10 x dziennie to wszystko jest ok:tak:

Nic Wam nie pisałam wcześniej bo wiedziałam, ze panikować będziecie...zaciełam sie przy goleniu:zawstydzona/y: w piatek i strasznie swirowałam dopóki się nie dopatrzyłam skąd krew...a potem trudno było mi się uspokoić i może stąd te głupie myśli.

wyobrazam sobie twój strach. Ja w ciazy z Laura kupywałam różowy p. toaletowy i jak zobaczyłam na gatkach rózowe slady to schizowałam jak niewiem póki niezajarzyłam co to za przyczyna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

z tego powodu wlasnie ja zaczelam kupowac teraz tylko bialy papier:)
a z tymi schizami o przedwczesnym porodzie to podobnie jak ja...tylko sie zastanawiam czy kazda kobieta w ciazy az tyle o tym mysli co ja ostatnio.

A ja wam powiem tak ze jezeli teraz jak bede u lekarza i okaze sie ze wsio ładnie pozamykane i na swoim miejscu. Bede uwazała ze jestem ze stali:-D:-D I napewno urodze dopiero w terminie choc marzy mi sie 37/38 tydzien:-p co by na znak skorpiona nie trafic i do tego z 1.11:))):crazy:

reklama
Skorpiony nie są takie złe...Minisia jest skorpionem o ile dobrze pamietam;-)
Hania pewnie będzie wagą...

Do góry