reklama
Dzięki dziewczyny! Synuś prawdopodobnie będzie miał na imię Bartosz.
A kwesti skorpionów, to ja też się podłączam - oczywiście w obronie zszarganej opinii ;-). Ja jestem skorpion i moja Martynka też, M waga więc obie będziemy trzymały go w równowadze i albo synuś pójdzie za tatusiem i będę miała dwóch czarusiów w domu i wtedy z córcią będziemy musiały wprowdzić do domu ład i porządek
albo jak się przeciągnie w domu będzie 3:1 i biedny M ucieknie na bezludną wyspę :-) Zapowiada się wesoło.
Ppatqa - gratuluję dobrych wieści
A kwesti skorpionów, to ja też się podłączam - oczywiście w obronie zszarganej opinii ;-). Ja jestem skorpion i moja Martynka też, M waga więc obie będziemy trzymały go w równowadze i albo synuś pójdzie za tatusiem i będę miała dwóch czarusiów w domu i wtedy z córcią będziemy musiały wprowdzić do domu ład i porządek
albo jak się przeciągnie w domu będzie 3:1 i biedny M ucieknie na bezludną wyspę :-) Zapowiada się wesoło.Ppatqa - gratuluję dobrych wieści

czesc Dziewczyny !! wizyta u lekarza całkiem udana, choć nie miałam USG :-( moja lekarka rzadko robi... prawdopodobnie na następnej wizycie (początek września) też nie będę miała USG jeżeli będzie wszystko w porządku... Tętno było dobre, choć Mały tak sie wiercił, że ciężko było na początku zlokalizować jego tętno ... Słodkich snów :-)
reklama