mirabelka73
Październikowe mamy'08
malena super wiadomość
a domek Ktośka cudny :-)
a domek Ktośka cudny :-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a domek Ktośka cudny :-)bARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE WSZYSTKO W PORZĄDKU Z SZYMKIEMMalena - super brzusio!!
A my po wizycie u neurochirurga w Krakowie. Szymek miał robione USG główki. Bardzo fajna babka, na USG leżał na kolanach M , zgasiła światło i wszystko po koli opisywała i komentowała co widzi... okazauje się, że wszystko w porządku w tej jego główce..miał wodniaczka, ale już się prawie wchłonął. Przestrzenie podtwardówkowe u nas w opisie były zbyt szerokie, a tam babka mierzyła i mówi, że w normie.... tyle, że u nas USG robi po prostu pediatra i daje opis neurologowi..a tutaj babka - neurochirurg sama robi USG, w dodatku jak doczytałam o niej, pracuje w Prokocimiu na odziale neurochirurgii i jako jedna z pierwszych zaczeła wszczepiać dzieciom zastawki z powodu m.in.wodogłowia, więc jej opinia na pewno jest baaardzo wiarygodna!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!!! A u nas w poradni neurologicznej za pół roku znowu kontrola, znowu USG i znowu usłyszałabym standardowo, że dramatu nie ma... a tu 2 wizyty i wszystko jasne...

Niepotrzebny stresik, ale najważniejsze, ze dobrze sie skonczylo

Malena, Aniu cudne wiadomości. Ale macie piękne przyspieszone prezenty po choinke![]()
Malena ależ proszę bardzo niech się spełnią Twoje marzeniaMówie Ci jakie fajne są te dzieciaki z bombeczkami
Normalnie głupio mi mówić ale ja bym chciała jeszcze kiedyś takiego małego człowieczka z bombeczkami
![]()