reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Evelajna ja też dziś czytalam na ten temat i te artykuły od Ciebie też i pomimo tego, że moja znajoma recepcjonistka mówi, że dziennie się szczepi setki osób to ja jednak też się nie zdecyduję, boję się tych powikłań jak cholera..:no:

reklama
Martyna a jak Ty mu ta temp mierzysz??? tzn gdzie??? Moze masz temp walniety;-) Ja dla pewności zawsze dwoma mierze:tak::tak::tak:

szczepionki temat rzekaaaaaaaaaaa

Czarna tez mierzyłam dzisiaj dwoma, jego i naszym normalnym i wyszło to samo. Teraz wieczorem tylko jego ale 2 razy i pokazało to samo, wiec termometr ok. A mierze pod pachą :-) Po tak mi wygodniej. A co moze znaczyc 35,5?? Ja po porodzie, jeszcze w szpitalu miałam 34,5*, potem w domu przez długi czas troche ponad 35.

Czarna tez mierzyłam dzisiaj dwoma, jego i naszym normalnym i wyszło to samo. Teraz wieczorem tylko jego ale 2 razy i pokazało to samo, wiec termometr ok. A mierze pod pachą :-) Po tak mi wygodniej. A co moze znaczyc 35,5?? Ja po porodzie, jeszcze w szpitalu miałam 34,5*, potem w domu przez długi czas troche ponad 35.
nizsza temperatura u nas najczesciej jest jak mlody juz zdrowieje.podobno organizm jeszcze oslabiony i to jest niby normalne...

Martynka też mi tak ktoś kiedyś jak Asia pisała - osłabienie po zwalczeniu choroby.
Kurka nie wiem skąd mi się tam wzięło "Patryk"...:confused2: Dziubasy dla Rafałka.
Ula
no co lekarz to opinia. Może po prostu słuchajmy naszej intuicji.:tak:

reklama
Ewelina Patryk to moj mąż :-) Teraz zmierzyłam dwoma termometrami i wyszło na obudwu 35,4, a mały znowu sie przebudził. ehhh
Dawałam na wieczór Ibufen w syropku - 2,5ml bo ma zapisane 2-3 dziennie. Moze faktycznie sie za mocno zbiła...

Do góry