Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jestem entuzjastką szczepień i ciężko przeżywałam każdą szczepionkę mojego dziecka. Jednak jak szczepić to z głową. Szczepić mądrze! Konsultować się u neurologów (którzy są bardziej sceptyczni co do niektórych szczepionek). Wybierać szczepienia i terminy dopasowane pod dziecko. Opóźniać szczepionki niebezpieczne typu MMR bądź wymieniać je na priorix.
Ile Haneczka już ma ?
czyli Ada będzie miała 8 lub 10 mies
ja i ze względu na pogodę teraz nie chciałam chrzcić i muszę czekać na mojej siostry rodzonej bierzmowanie bo chcę aby była chrzestną jako,że więcej dzieci nie planuję
tzn wracam po swojego ostatniego kropka do kliniki za jakiś czas ale Bóg tylko wie czy zostanie z nami;-)
Lekarka powiedziała że powodem tego może być że Małej w nocy już nie starcza mojego pokarmu i kazała dokarmiać mlekiem modyfikowanym i kleikiem ryżowym. I tu się pojawia problem, bo ona nie chce tego jeść, co weźmie do buzi od razu wypluwa. Nie wspomnę już o karmieniu z butelki, w ogóle nam to nie wychodzi. Sprawdziłam nawet ostatnio czy problem leży w butli czy w mleku, ściągnęłam swoje mleko i chciałam podać w butelce i nie przeszło. Mam butelki Aventu i Canpola może polecicie mi coś, bo sama już chyba nic nie wymyślę