Dziewczyny musicie mi pomóc, myślę że niejedna z Was miała problemy z @ więc może którać mi powie co i jak bo mojego lekarza w tym tygodniu nie ma a nie chce iść do innego:
A więc tak - pierwszy okres po porodzie dostałam 20 grudnia, od 15 grudnia brałam już tabletki ant. Niestety cały czas przy nich krawiłam, non stop więc nawet nie wiem kiedy miałam następny okres bo cieżko odróżnić było czy to krawienie od tabletek czy okres. Tabletki przestałam brac 31.01 bo dodatkowo źle się po nich czułam i plamienie minęło jak ręką odjął. 5 lutego byłam u lekarza i przepisał mi nowe tabletki ale kazał zacząć brać jak dostane okres, a ja do tej pory go nie mam, wtedy 5 lutego cieżko powiedzieć jaki to był dzień cyklu po po tabletakch wiadomo ale był pęcherzyk ok18 mm i b..cienkie endo czyli tak jakby połowa cyklu czyli ok 20 lutego spodziewałam się okresu a tu jest połowa marca i nic. Uprzedzajac wasze pytania - ok 22.02 robilam test i byl negatywny wiec cudów nie ma. Czy ktoras z Was miala takie zachwiania? Ja zawsze mialam okres co do dnia i nie wiem teraz dostane cos na wywołanie?