• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Pogodnych swiat kochane wam i waszym maluszkom ;) pierwszy zajączek waszych pociech :) my juz znaleźliśmy koszyczek :)

I buziaczki dla wszystkich maluszków ktore maja swoje święto dzisiaj , niech beda grzeczne w kościele aniołki :)

A my kończymy dzisiaj 2 miesiace :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1428224715.772236.jpg

A na głowie Mamy prezent od zajączka :) reszta zajaxzkow juz w torbie spakowana (oczywiście ze zabawki :) ) jedziemy do babci na święta wiec trzeba było sie przygotować az na 2 dni :) do tego tort, garnek z leczem z indyka , nasze ciuchy, pies i jego ekwipunek ..,...mam wrażenie ze cały dom wzięliśmy ze sobą a co dopiero pakowanie na wakacje :)
Buziaki kochane :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1428224715.772236.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1428224715.772236.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
UWitam dziewczynki oficjalnie jako mamusia :) Junior urodzil sie 1 kwietnia o godz 12:20 poprzez cc, z waga 3680 g, wzrostem 57 cm, 10 pkt :) Dzisiaj wychodzimy ze szpitala, przetrzymali mnie dobe bo przeoczyli, ze mam mutacje w genie i powinnam dostawac clexane. Niestety od poczatku pojawiaja sie problemy bo wyszedl sluch do kontroli za miesiac :(

Kasik gratulacje!
Ja tez na kranówie, ktora filtruje brita i gotuje. A jakie to mleko kupilas? W proszku czy juz rozrobione? Bo jak rozrobione to mozesz lekko podgrzać lub podawać w temp pokojowej.
a badanie słuchu tez nam zle wyszło po porodzie, to zazwyczaj przez wody płodowe w uszach, potem badanie wyszło w porządku.

Kasik gratulacje ogromne i witamy oficjalnie kolejną mamusie :-)
Ja mleko robie też na przefiltrowanej i zagotowanej wodzie.

Musze się pochwalić bo od 2 dni daje kleik ryżowy ok. 22.30 i Lena śpi mi aż do 6 rano :sorry2: do tego we własnym łóżeczku i pokoju - nie sądziłam że ta zmiana będzie taka łatwa, bynajmniej dla niej :laugh2:

Świąteczne pozdrowienia dla forumowych cioć
20150318_123146.jpg

Załączniki

• 20150318_123146.jpg
    20150318_123146.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć