reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Magda my mamy chrzciny na 22 osoby, dzis moj mezus zawiozl ciasta, torcika pieknego od świerczynskiego, napoje, alkohol rzeczy malej itp..Ja pieklam 3 ciacha i tesciowa jedno , moja mama ani siostra nie maja reki do ciast, juz nie moge sie doczekac by wypedzic diabelka ☺Jutro Nasze Dzieci to królewny i królewicze

reklama
Jeśli chodzi o facetów. To mój to prawdziwy SKARB! Od początku wszystko przy małym robi w domu oprócz prania i prasowania nie niczego czego by nie zrobił. A tata z niego naj naj naj na świecie. Ale nachwaliłam :)
Esiek ma racje nie dajcie się chłopom ;)

Madzia i Piotr, ja nawet naszego tortu nie widziałam jeszcze bo teście odbierali i zanieśli go chwilę przed nami do chłodni. Moja siostra też ręki do ciast nie ma więc nie pozwoliłam jej nic robić po za babeczkami ;) a mamie tylko sernik i pleśniak wychodzi ostatnio ;) ja przyjęłam funkcję słodyczy w rodzinie one robią mięso hahahaha.
O tak królewny i królewicze :D
Szwagier tłumaczył dzisiaj córce że jutro Zosia jest najważniejsza bo to jej święto i ma być grzeczna i nie ma się przypadkiem popisywać żeby uwagę na siebie zwracać ;) młodej to nie na rękę bo przez ostatnie 6 lat to ona była w centrum ale jakoś to przełkneła ;) zobaczymy co będzie.

Dobranoc kobiety :) trzeba wypocząć żeby worków pod oczami nie było ;) może niunia będzie łaskawa i da pospac do 2 tak jak dzisiaj w nocy ;)

No Majka twoja słowa pasują jakby do mojego chlopa. Też wszystko robi, a kąpać to nawet wolę żeby on kąpał. Bałam się że wszystko będzie na mojej głowie ze względu na to że mój emek to taki bardziej gburowaty i bardziej oschle do wszystkiego podchodzi ale pomyliłam się względem niego.

Majka nasi mężowie są na medal! :D mój też od pierwszego dnia robi przy Filipie wszystko, tylko, że ja do tego mam taka pracę, że nie zawsze mogę być na szczepieniu czy na ćwiczeniach z fizjoterapeutą, więc M jeździ sam. Mówi, ze miny lekarzy i pielęgniarek- BEZCENNE :szok::-D No juz o sesji w 3 tygodniu życia Filipka pisałam... byłam chora, więc pojechał tatuś z synkiem. Pani Fotograf napisała do mnie na FB, że nigdy w czasie całej kariery jej się to nie zdarzyło :P

Milena te zgrubienia mijają :) ale nieprędko, chyba ze 3 miesiące je miałam

Ostatnia edycja:
Mój eMek tez robi wszystko przy malej, jedynie nie lubi jej gilków z noska wyciagac i wkraplac niczego, no i sprzata w domu tez ladnie wiec jestem z niego dumna :) A jak idzie do pracy to mi zazdrosci ze ja moge z Sonia siedziec cały czas :)

Dołączam się do życzeń świątecznych. Wszystkim życze wesolych i radosnych swiat. Ja dzisiaj malemu wszystko pokazywalam , to swieconke, to mazurki, żurek, babcie robiaco ciasto, a on teraz jest na fajnym etapie, ze do wszystkiego wyciaga raczki i chce dotknac, wiec smiechu bylo co niemiara!!!

reklama
Magda też mam trochę doła bo mój M jeszcze o kulach chodzi. Trochę pomaga, zostaje z małą a ja latam za wszystkim w przerwach między karmieniami i niestety nieraz targam ciężkie rzeczy. Wymeczona tym jestem. Dziś M pierwszy raz kapal córkę a ta mu psikusa zrobiła i narobila do wody co nigdy jej się nie zdarzyło :-D

Milena mnie też blizna ciagnie po bokach :(

Dziewczyny udanych imprez Wam życzę :) niech dzieci w kosciele będą grzeczne jak aniołki :)

A wszystkim życzę cudownych, kolorowych, rodzinnych Świąt :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry