Ale sliczny króliczek wielkanocny. My rownież Życzymy wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych ;-)
Madzia główka do góry, choć wiem o czym mówisz. Mo emek z reguły pracuje pn-pt, A teraz potrafi isc do pracy nawet w niedziele, rozumiem kasa potrzebna ale nie powiem ze jest mi łatwo, zwłąszcza jak Zosia ma gorsze dni i nie śpi w ogóle, tylko płakusia i co chwila muszę smoka jej podać bo jej wypada i na nowo nerwy. Ostatnio tez mu zrobilam awanturę o to, bo jest w pracy ja musze zrobić obiad, a on jeszcze sobie zażyczył bym upiekła chałke

. A ja nie wiedzialam czy przy mojej Zosi dam radę chociaż obiad zrobić. Musimy być silne i tego się trzymac ;-)
Olusia na laktacje dobra jest kawa zbożowa, tak mi w szpitalu mówila laktacyjna, ja piję codziennie kawę Anatol na mleku, a ostatnio mialam kryzys laktacyjny to kupilam herbatkę z Hippa dla kobiet karmiących.
Magda moja Zosia od kiedy wróciłysmy ze szpitala miala pojedyncze krostki, potem na skroniach takie grupki sie porobiły, wiec zrezygnowalam z oliwki i kremu, tyzien niczym nie smarowalam tyle co płyn emolium do kąpieli a twarzyczka cala w takich krostkach, powieki, broda, za uszkami , wyglada to bardzo nie ładnie :-(