Ok tak teściowe temat rzeka

juz wymyśliłyśmy na FB ze trzeba bloga założyć "1001 powodów by wyslac teściową na księżyc " haha a ja teścia gratis dorzucam bo ten mi w święta co chwila tekst puszczał "a co o tym mówi Google ?" (W temacie co dla dziecka najlepsze i co na co pomaga ) Yyyy jakbym szukała tam odpowiedzi :/ no tak ale bezrobotny nudzi sie to czyta Googla i teraz taki mądry , juzialam na koncu języka czy "Google noe znalazło tam
Pracy dla Niego " oczywiście standard w święta (zaprosili nas na obiad) przyjął nas w dresie , siedząc w swoim
Fotelu :/ chyba juz sie przyzwyczaiłam , ale
Fakt ze był zając i Franio to ich jedyny wnuk to myslalam ze dostanie jakos drobiazg !!! A tam nic

a widzieli nową zabawkę Frania (dostał od zajączka od Moich rodzicow )głupia grzechotka -małpka a Franio wznoebowziety , uśmiechnięty i gada z nią ciagle . Nawet brat mojego M , mieszka i pracuje w Warszawie (robi aplikacje sędziowską) pierwszy raz zobaczył Frania i tez nic

kurczę to ja ide do obcych dzieci i nie donpomuslenia ze jakiegoś drobiazgu im. Nie dam a ty rodzina i taki zawód

To sie wyzalilam ...... Czyli kolejny punkt do wysłania teściów na księżyc
Moj M Wyjechał wiec przeprowadziłam se na ten czas do moich rodzicow, zajmują sie wnukiem a ja odpoczywam

dostaje tylko
Na karmienie go
Magda rozumiem ze tą zupek zamrozisz ? A czy te trochę kaszki z mlekiem Zaszkodzi to nie wiem , niby 2 łyżki na cały garnek