reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
A my zaliczylismy dzisiaj pierwszy spacer :) cale 20 minut, tak zalecala polozna. Troche wialo i balam sie czy Juniorowi nie za zimno. Polozna zalecala dwie warstwy ubrania i kombinezon oraz albo kocyk albo ta gora od wozka. Dalam gore od wozka i mam nadzieje, ze Juniorowi nie bylo za zimno, spal caly czas. Przygotowania do spaceru trwaly dluzej niz sam spacer, az sie cala spocilam przy tym ;) Dla mnie to tez byl mega wyczyn bo bylam na dworze pierwszy raz od 10 dni.

Kasik, gratuluję pierwszego spaceru ;)

My chusteczki używamy dady takie zielone naturals a na początku miałam z netto te ich zwykłe mam jeszcze jakieś co dostaliśmy ale jeszcze ich nie próbowałam choć myślę że będą do niczego jak wszystko co mi teściowa przywozi :(
Kobieta wogóle mnie nie słucha i same durnoty z tego wychodzą.
Ogólnie to po powrocie ze szpitala to mylam wacikiem tyłek ale później lenistwo wzięło górę i chusteczki poszły w ruch ;)
Pieluchy pampers jednak góra są choć dady też używam teraz a na początku mała miała czerwoną pupę po nich a teraz nic jej nie jest. Odradzam pieluchy z rossmanna bo nie mają tych rozciagliwych pasków przy rzepach i nie pracują na brzuszku - wycieki gwarantowane ;)
Nie mieliśmy problemów z odparzeniami ani nic takiego... żadnych problemów skórnych po za potowkami i teraz na twarzy te krostki choć widzę że giną już. Może zjadłam coś co ją uczyniło tylko nie wiem co niestety....

Kasik gratuluję, pierwszy spacer wielkie wydarzenie- pamiętam jak dziś... :)

w temacie pieluch i chusteczek to my tylko pampers. Pieluchy testowałam inne tylko jak dostaliśmy w prezencie lub gratisy i nie pasowały mi.. w pampersach nie ma tego efektu "wilgotnej pupy" po zdjęciu pieluchy. Chusteczki kupiłam Tojours w lidlu i Fitti w biedronce i jestem absolutnie na nie. Dopiero od połowy opakowania są w miarę dobrze nasączone, a na rękach zastaje taka hmmm nieprzyjemna maź. Pampers fresh clean najbardziej nam pasują jak madzi i piotrowi :)

Anulla nasza sesja Maluszkowa 350zł dużo zdjęc na płycie a chyba 20 wywołanych

My też dziś po szczepieniu, następne za ponad pół roku JUPIII :-) I dziś Fifi wyjątkowo w ogóle nie zanotował spadku formy czy humoru :) radosny i roześmiany jakby nigdy nic, żadnego stanu podgorączkowego, płaczu itd. :) zawsze znosił to znacznie gorzej

A jeszcze się pochwalę, że Filip od dziś jada juz na krzesełku do karmienia Chicco Polly 2 w 1. I czekamy na skoczek Fisher Price ale nie ten rainforest, bo jak dla mnie za dużo jednak miejsca zajmował, tylko trochę mniejszy " Przyjaciele z lasu tropikalnego". Jestem strasznie ciekawa!

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za info chusteczkowo - pieluchowe ;-)
A po analizie sroki rozszerzyłam zamówienie w tesco o chusteczki huggies, zobaczymy jak się spiszą :happy:
Tak ogólnie to zauważyłam że pieluchy pampers zielone są troszkę mniejsze od tych białych i siku poszło bokiem ;-)

Kasik ja dziś też pierwszy spacer zaliczyłam :tak:

reklama
Dziewczyny potrzebna pomoc dla samotnej mamy ktora jest w trudnej sytuacji materialnej .

Jezeli zostaly wam pieluszki po maluszkach czy jakies kosmetyki nawet te zaczete a z jakis wzgledow juz nie uzywane ,ubranka 62+ , pieluszki tetrowe podarujmy je dla malej dziewczynki ;)
Ja juz paczke przygotowalam ;)

W razie zainteresowania piszcie to podam kontakt
Dziekuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry