reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ok , czytałam gdzieś ze ktoś uspokajacze zalewał wrzątkiem na 3 min, bez gotowania i zastanawiałam sie czy to wystarczy , niekoniecznie gotowanie we wrzątku .
Sorki ze takie oczywiste pytania zadaje ale nie mam nawet kogo spytać poza Google , moja mama to z innej epoki

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pampersy uzywam tak jak Infinity, na dzien Daddy a na noc Pampers Premium care :) Chusteczki zdecydowanie Fitti są super bo bardzo nawilzone :)

Najlepsze dla bioderek jest noszenie dzieci w chuscie, nosidelko nigdy podobno nie bedzie lepsze.

A o to nasza nowa zabawka, odrazu przypadła do gustu zarówno Sonii jak i mojemu psu :)

IMG_20150409_145427.jpgIMG_20150409_145442.jpg

Załączniki

• IMG_20150409_145427.jpg
    IMG_20150409_145427.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20150409_145442.jpg
    IMG_20150409_145442.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 81
Esiek gratuluje. Pewnie będziesz mieć cesarke to ustaw na 9 i będa dzieciaki razem urodziny obchodzić :)
A mój mały dzisiaj kończy pół roczku!!! Normalnie nie wieże kiedy to zleciało???? I nasze forum również ma pół roku ;)

Bziumelka widzę ze pies na straży :) pewnie trochę wolnego masz dzieki tej zabawce :) a co sie dzieje jak nóżkami udeża w to cos gdzie stopki narysowane ?

Esiek ale trafiliscie :) bomba :) gratuluje :)
Majka gratulacje z okazji pół roczku :) to juz poważny wiek :)

Genna dokładnie czas wolny to najwazniejsze w tej zabawce:tak::tak:. A jak uderza w ta zabawke ze stopkami to gra muzyka i swieca sie lampki ale jej najbardziej podoba sie lusterko i zabawki nad glowka. Chociaz kupilam ta mate aby chciala jak najdluzej lezec na brzuszku bo takto to z 3minuty i koniec. Ogolnie to polecam taka mate, tak samo jak karuzele. Dzieki nim to mam duzo czasu dla siebie... znaczy sie na sprzatanie i gotowanie :-)

P.S. a pies to tylko czeka jakby te zabawki ukraść.

reklama
majka - z jednej strony masz racje, z drugiej - pierwsze urodzinki Gosi a ja w szpitalu :( Chyba wycelujemy w inną datę :)
I najlepszego z okazji półroczku! U nas dziś 5 miesięcy.
lisska - żebyś wiedziała - pamiątka z Zakopanego jak nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry