reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Dziewczyny powiedzcie mi czy wozek bardzo sie brudzi? Pytam bo mam zamiar kupic z bialej eco skory i jak komus mowie to pukaja sie w czolo. Termin mam na 9 kwietnia wiec gondola bedzie sluzyla wiosna i latem a od jesieni spacerowka.

reklama
Kasik ja mam z eko skóry jasny braz taki. Jak na razie nawet jak przybrudzilam to łatwo mi zeszlo woda ciepla sama. Co do bialej eco skory - barrrdzo mi sie podobaly ale nie zaryzykowalam wlasnie z tego powodu brudu bo zatarty bialy to dramat... No ale ty rodzisz na lato! Tyle ze to jednak w aucie sie obija, obciera itd...

Kasik wózki białe są piękne ale ja też zrezygnowałam ze względu na brudzenie. Sama musisz podjąć ta decyzję żebyś nie zalowala. Ja mam budę biała w czarne kropki i taki sam fotelik i nie narzekam. Wszystko ładnie schodzi chusteczka nawilżona.

Kasik tak długo czekalysmy na nasze dzieciaczki że należy nam się kupowanie i rozpieszczanie. Jak Ci się wózek podoba to ja bym brała. Mi też odradzali stokke a ja się uparlam i jestem zadowolona ;) mój synek chyba też bo śpi ba spacerkach jak susel mimo braku amortyzatorów ;)

Majka tylko on jest dosyc drogi dlatego pytam u doswiadczonych mam :) Dwoje znajomych mialo ten wozek tylko jedni brazowy a drudzy kremowy i byli bardzo zadowoleni.

Kasik tak wiem cena kosmiczna mój stokke też do tanich nie należał i długo się zastanawiałam ale jestem zadowolona. już zależy od Ciebie jeśli cię stać i ci się podoba to czemu nie. Masz jeszcze trochę czasu więc zdecyduj na spokojnie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry