Kasik no tak u Was będą jajeczka niespodzianki albo kurczaczki wielkanocne

)))
Majka i Esiek powodzenia jutro! Miłoszek i Małgosia maja jutro wielki dzień, życzę, żeby dzieciaczki nie stresowały się polewaniem główek i w ogóle, żeby ich pierwsze imprezy były bardzo udane! Ale to tez wielki dzień mamusiek, nie ma co ukrywać ;-) robicie obiadek dla gości w domu czy w restauracjach dziewczyny?
Labo ale przeżyłaś i moja malutka imienniczka- Ola też ;-) nie dziewię sie, że spanikowałaś- miałaś prawo! Dużo zdrówka dla Was. Tak to niestety jest, że są "Lekarze" i "lekarze"...
Mamuśki a ja mam pytanie... bo aż mam wyrzuty sumienia:/ nauczyłam Filipka leżeć grzecznie w łóżeczku i teraz jakieś 3 razy dziennie leży tak po 1 h przy włączonej karuzelce z książeczkami między szczebelkami. Widzę, że jest szczęśliwy, uśmiecha się, gaworzy, przebiera nóżkami i tak godzinę, a nawet więcej... ja co prawda mogę w tym czasie wiele zrobić, ale mam wyrzuty sumienia, że może nie powinnam Go tam na tyle zostawiać? Czy tylko ja tak robię???!!! Jest przez to mam wrażenie co raz bardziej grzecznym, samodzielnym chłopcem, ale czy któraś mamuśka też tak "usamodzielnia" dziecko?