ja też miałam zamiar gotować dla Oli ale mieliśmy remont i nie było jak poza tym jednak problem miałabym ze znalezieniem odpowiednich składników no warzywka to by się znalazły ale już niekoniecznie mięsko dodatkowo wygoda ze słoiczkami jest.
reklama
Niepokorna
Fanka BB :)
Dziewczyny,My za niecale dwa tygodnie bedziemy diete urozmaicac
narazie zamowilam duza pake z hippa...wzielam wszystkie sloiczki po 4 miesiacu ...ciekawe co malemu posmakuje
ja chcialam gotowac sama ale narazie nie mam dostepu do swiezych ekologicznych warzywek i owocow ze sprawdzonego zrodla ale nie ukrywajmy tez ze sloiczki sa poprostu wygodne 
My z mamą uprawiałyśmy warzywka do jesieni, a właściwie ja towarzyszyłam bardziej duchowo w tym roku 

i mamy wszystkie warzywka swoje, dlatego nie ma opcji, żebyśmy takie skarby zmarnowały, będą tylko zupki domowe. Ale jeśli ktoś nie ma takiej możliwości, to myślę, ze słoiczki są na pewno ok, przecież to wszystko jest na wskroś przetestowane i przebadane

kasik36
Dziewczyny a powiedzcie mi czy lozeczko lepiej jak stoi glebokoscia czy szerokoscia przy scianie? Bo nie moge sie zdecydowac na lozeczko, podoba mi sie takie, ktore dobrze wyglada tylko szerokoscia a wydaje mi sie, ze wygodniej jest jak stoi glebokoscia.
Minni27
Esiek- ja szczepilam 5 w 1. Wiktoria nie miala gorączki ani żadnych innych dolegliwosci, moze byla bardziej senna, ale to pewnie z dawki emocji ktora przezyla podczas szczepienia. Za tydzień czeka nas kolejna dawka. Jeśli chodzi o pneumokoki, to ominelysmy ta pierwsza dawke, podczas wizyty dowiem sie kiedy mam sie zglosic na szczepienie.
Kasik- lozeczko mam wstawione po glebokosci, wydaje mi sie ze to jest wygodniejsze bo mozna do malwnstwa dostać sie z obydwu stron
Kasik- lozeczko mam wstawione po glebokosci, wydaje mi sie ze to jest wygodniejsze bo mozna do malwnstwa dostać sie z obydwu stron
kasik36
Minni dzieki, tez mi sie tak wydaje, ze glebokoscia do sciany bedzie wygodniej 
Dziewczyny dorwałyśmy z mamą książkę taką a'la pierwszy rok życia dziecka z 1984 roku! Boki zrywamy
np. bardzo ważne, aby po skończonych 2 tygodniach życia dziecka zacząć podawać soki... Przeżyłyśmy takie metody wychowawcze i nic nam nie jest 

reklama