lilka-1986
Fanka BB :)
Mojego brata ciotecznego coreczka miala zabieg w narkozie robiony i dopiero jej przeszlo bo wyciskanie ropy z kanalikow nic nie dawalo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, byłam wczoraj na tej wizycie u ortopedy, nie wygląda to na razie różowo :-( dostałam na wstępie ochrzan że tak późno się zgłaszam bo z taką wadą zaraz po urodzeniu powinno zacząć się leczenie - szkoda tylko że nikt w szpitalu tego nie wykrył ani też pediatra a widać to 'gołym okiem' więc bez komentarza; a ja zgłosiłam się do pediatry po skierowanie w pierwszym wolnym terminie - nie moja wina że czekałam prawie 5 tygodni pomimo że umawiałam się zaraz po powrocie ze szpitala do domu
no i tydzień czekałam na tą wizytę u super specjalisty ale wiadomo - zawsze wina rodziców ehhhh ...
na szczęście podałam czopki Viburcol i się trochę uspokoiła bo nie wiem co by dalej było. Noc też nieprzespana bo zasypiała tylko na chwilę ze zmęczenia. Dzisiaj byliśmy na kontroli, teraz czekamy na kolejną wizytę i wtedy wszytko się wyjaśni. Dzisiaj mała śpi większość dnia, pewnie odreagowuje wczoraj ...