Medalikara co dwie godziny to troszkę długo jesteś już na takim etapie ze tę bóle mogą potrwać nawet kilka dni a może to przerodzić się w poród w ciągu kilku godzin. Jak będą skurcze co 10 min wtedy to będzie to. Wiem że czekasz już na tą chwilę i każde kłucie będzie teraz dla ciebie oznaką porodu też tak miałam. Trzymam kciuki.
reklama
Madzia76 Ola też uwielbia swojego tatę ale on wraca późno z pracy i do tego pracuje też w soboty więc mało ma czasu a jak na dobre zacznie się sezon rowerowy to już wcale go nie będzie widziała bo będzie spała jak będzie wychodził i przychodził z pracy . Umówiłam się jednak na czwartek do fryca więc choć troszkę się upiekszę jak mała pozwoli bo idę z nią . Paznokcie sobie nawet pomalowałam o 24 w nocy
No i mam postanowienie na post aby przez 40 dni nie jeść słodyczy i mam nadzieję wrócę do swojej wagi bo mi ciut jeszcze zostało . Oczywiście teraz hulam i co dzień próbuję jakieś ciasto z ciastkarni
A kosmetyczkę to chyba zamówię sobie do domu bo za miesiąc stuknie mi 40 i nie chcę wyglądać jak zapuszczona baba .
Labo i bardzo dobrze że uwowklas się i robisz coś dla siebie. Pamiętaj dobra mama to szczęśliwa mama a fryzjer kosmetyczka czy pazurki ma pewno poprawiają humor. Mój mąż też dużo pracuje Ale wie że czasem muszę zrobić też coś dla siebie co do wieku to mi równo za miesiąc wybije 39 

Esiek
Fanka BB :)
Macie racje dziewczyny. Labo ja cie rozumiem z ta Perfekcyjna a Pania domu
U mnie tez musi byc "czysto i ugotowano" tak po prostu mam. Ale ostatnio przyznalam sie przed sama soba ze nie ogarniam i do idealu daleko
Ale jest jako tako 
Co do fryzjerow itd - kurcze wiecie ze ja nigdy nie lubilam tego ani kosmetyczek ani manicuru, make up zajmuje mi moze 5min. Nie znaczy to ze jestem zapuszczona
alr to nie frajda dla mnie. Ale zakupy...uuuuuuu to juz co innego i z Goska smigamy czasem po sklepach
Co do wizyt z dzieckiem gdzielkolwiek - ostatnio musialam zabrac Gosie do gina bo nikomu nie moglam zostawic - ciezko bylo bardzo,mam nadzieje ze tobie da sie wyfryzowac
Gosia dzis pierwszy raz trzymala gryzaka sama i pakowala do buzi. Szał.
Co do fryzjerow itd - kurcze wiecie ze ja nigdy nie lubilam tego ani kosmetyczek ani manicuru, make up zajmuje mi moze 5min. Nie znaczy to ze jestem zapuszczona
Co do wizyt z dzieckiem gdzielkolwiek - ostatnio musialam zabrac Gosie do gina bo nikomu nie moglam zostawic - ciezko bylo bardzo,mam nadzieje ze tobie da sie wyfryzowac
Gosia dzis pierwszy raz trzymala gryzaka sama i pakowala do buzi. Szał.
Esiek jak bym czytała o sobie nie cierpie jak ktpś ma coś koło mnie robic. Wczoraj bylam u fryzjera 3h myslalam ze sfiksuje
ale moje włosy wołały POMOCY!!!
a zakupy to ja uwielbiam
moj maz ma prace sezonowa i teraz jest caly czas w domu i wstyd sie przyznac ale spedza z małym wiecej czasu niz ja. Ale korzystam bo jak zacznie sie sezon to go nie bedzie czesto ogladal ;(
dziewczyny mam problem z Marcysią. Byliśmy u lekarza i powyliczał mi że malutka za malo waży, nie jest to jakaś bardzo niska waga ale troszkę za mało. powiedział że mogę wprowadzić kleik ryżowy i kukurydziany tylko nie spytałam czy do każdego posiłku 1/2 łżeczki czy tylko do jednego jak Wy to robiłyscie? Powiedział też że za jakieś 3 dni mogę podać już marchewkę żeby małą troszkę podtuczyć. Nie mogę podawać jej kaszek mlecznych bo jest uczulona na mleko wiec wszystko będzie na ryzu i kukurydzy. Boję sie tylko zaparć bo ona i tak robi kupkę taz na 3 dni (wtedy są co prawda 3 kpki ale normalnej gęstosci) poradzicie coś.
Emilia M
Ja nie pomogę niestety bo jeszcze nie ten etap :-)dziewczyny mam problem z Marcysią. Byliśmy u lekarza i powyliczał mi że malutka za malo waży, nie jest to jakaś bardzo niska waga ale troszkę za mało. powiedział że mogę wprowadzić kleik ryżowy i kukurydziany tylko nie spytałam czy do każdego posiłku 1/2 łżeczki czy tylko do jednego jak Wy to robiłyscie? Powiedział też że za jakieś 3 dni mogę podać już marchewkę żeby małą troszkę podtuczyć. Nie mogę podawać jej kaszek mlecznych bo jest uczulona na mleko wiec wszystko będzie na ryzu i kukurydzy. Boję sie tylko zaparć bo ona i tak robi kupkę taz na 3 dni (wtedy są co prawda 3 kpki ale normalnej gęstosci) poradzicie coś.
lilka-1986
Madzia ja dodaje do mleka na noc.
reklama